Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 pro replica
Crazy Kuree:
--- Citat: cvele60 - 31 Siječanj, 2009, 19:52:16 ---Jesi probao PRO ili replicu :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Pro replica chrom jedino mi malo čudno što nije na sredi šelna već na samom kraju kao u PRO a ima oprugu na prigušivaču tak da je sigurno pro replica a za obrtaje kažem onak bezveze kako mi se čini, nemam sad od obrtaja da vidim :dontknow: po zvuku mi skoro ko shot :icon_biggrin:
DvdAerox:
--- Citat: 3alfa3 - 31 Siječanj, 2009, 19:59:44 ---Ocito se radi o PRO kad spominje 11500-12000 okretaja.
Kroz ubrzanje bi na replici trebao 11000. Ne vise.
--- Kraj citata ---
trebo bi ako je nastiman, ako je rastiman moze puno vise...
ovisno o kitu, naravno..
dino_sk:
ak ga na toliko vrti onda majicu tuče u blokadu ,mora stavit topov cdi :toothy12: :toothy12:
Crazy Kuree:
evo našo sma sliku koja se podudara s ovim, jest pro replica hehe ma nije naštiman uopće, rolice 6.0g al i to mi čudno ima rupu do 30 isto ko s shotom a s njim mi odlično radio sa 5.5g treba naštimat pa vidit kako ide heh iako se bojim kad bude stalno u obrtaja da onaj nosač ne pukne jer me iznenadilo koliko je tanak lim, najbolje kvalitete auspuh koji sam vidio je polini funky a vjerujem i ostali polini auspusi
DvdAerox:
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Siječanj, 2009, 20:13:24 ---evo našo sma sliku koja se podudara s ovim, jest pro replica hehe ma nije naštiman uopće, rolice 6.0g al i to mi čudno ima rupu do 30 isto ko s shotom a s njim mi odlično radio sa 5.5g treba naštimat pa vidit kako ide heh iako se bojim kad bude stalno u obrtaja da onaj nosač ne pukne jer me iznenadilo koliko je tanak lim, najbolje kvalitete auspuh koji sam vidio je polini funky a vjerujem i ostali polini auspusi
--- Kraj citata ---
pricajuci o nosacu..
da vidis u kojem je stanju onaj tvoj.. mora opet na varenje, u vise lokacija :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju