Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 pro replica
dino gp1:
--- Citat: Brla - 30 Rujan, 2008, 22:23:10 ---pa nemam multivar da idu 5,5 - to je preteško za taj auspuh
--- Kraj citata ---
A da :icon_scratch:, ja sam napisao kako je meni bilo sa spuhom i multivarom!
Crazy Kuree:
danas sam od frenda posudio stage 6 pro auspuh na pravi pogled kao da su ga cigani napravili i ne vrijedi više od 1000 kn od lima tankog nosač a top koda je od lima tankog ko nokat i još nešto nosač koji je toliko tanak ima samo jedan vijak ??? unatoč tome super izgleda a zvuk je isto super, nisam ga štelovo pa ima rupu do 30 km/h i onda proguli a reko bi da se vrti na neki 11500-12000 obrtaja na mojem kitu al treba ušetelovat i onda vidit iako mislim da bi se raspo u mjesec dana na mojem nejakom setupu
cvele60:
Jesi probao PRO ili replicu :icon_scratch:
3alfa3:
Ocito se radi o PRO kad spominje 11500-12000 okretaja.
Kroz ubrzanje bi na replici trebao 11000. Ne vise.
Dirk23:
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Siječanj, 2009, 19:36:53 ---danas sam od frenda posudio stage 6 pro auspuh na pravi pogled kao da su ga cigani napravili i ne vrijedi više od 1000 kn od lima tankog nosač a top koda je od lima tankog ko nokat i još nešto nosač koji je toliko tanak ima samo jedan vijak ??? unatoč tome super izgleda a zvuk je isto super, nisam ga štelovo pa ima rupu do 30 km/h i onda proguli a reko bi da se vrti na neki 11500-12000 obrtaja na mojem kitu al treba ušetelovat i onda vidit iako mislim da bi se raspo u mjesec dana na mojem nejakom setupu
--- Kraj citata ---
Dobro jutro, to ti je s6, kada ce ljudi vise shvatit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju