Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 pro replica

<< < (5/33) > >>

igor.sb:

--- Citat: Brla - 30 Rujan, 2008, 19:05:48 ---ma ako budu žute pretvrde lako stavim crvene jer uzimam cjeli komplet. ali trebale bi bit dobre jer auspuh radi na većim okretajima od zx-a i sličnih - na negdje 10000rpm

--- Kraj citata ---

jel ti pricas o malossi pakiranju za ser kvacilo

ako da, nema crvenih, crni, bijeli, zuti, bijele stavi

--- Citat: Dirk23 - 31 Siječanj, 2009, 20:04:15 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Siječanj, 2009, 19:36:53 ---danas sam od frenda posudio stage 6 pro auspuh na pravi pogled kao da su ga cigani napravili i ne vrijedi više od 1000 kn od lima tankog nosač a top koda je od lima tankog ko nokat i još nešto nosač koji je toliko tanak ima samo jedan vijak  ??? unatoč tome super izgleda a zvuk je isto super, nisam ga štelovo pa ima rupu do 30 km/h i onda proguli a reko bi da se vrti na neki 11500-12000 obrtaja na mojem kitu al treba ušetelovat i onda vidit iako mislim da bi se raspo u mjesec dana na mojem nejakom setupu

--- Kraj citata ---

Dobro jutro, to ti je s6, kada ce ljudi vise shvatit

--- Kraj citata ---

lol nemoj da te black rox tuned by BT cuje

:laughing6: :laughing6:

gumy:
dvdaerox- jel počeo pucat shot? :D

DvdAerox:
 ;D po nosacu, ali drugo je sve ko novo.. a sta ces kad je konstantno na 12.200-13.200 rpm-a  :icon_biggrin:

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 31 Siječanj, 2009, 22:52:21 ---
--- Citat: Dirk23 - 31 Siječanj, 2009, 20:04:15 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Siječanj, 2009, 19:36:53 ---danas sam od frenda posudio stage 6 pro auspuh na pravi pogled kao da su ga cigani napravili i ne vrijedi više od 1000 kn od lima tankog nosač a top koda je od lima tankog ko nokat i još nešto nosač koji je toliko tanak ima samo jedan vijak  ??? unatoč tome super izgleda a zvuk je isto super, nisam ga štelovo pa ima rupu do 30 km/h i onda proguli a reko bi da se vrti na neki 11500-12000 obrtaja na mojem kitu al treba ušetelovat i onda vidit iako mislim da bi se raspo u mjesec dana na mojem nejakom setupu

--- Kraj citata ---

Dobro jutro, to ti je s6, kada ce ljudi vise shvatit

--- Kraj citata ---

lol nemoj da te black rox tuned by BT cuje

:laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Pa to se kuzi preko slika, ne moras uopce uzivo vidjeti. One slike na SA su fantasticne, ali kada netko uslika kupljeni prozivod, sve se vidi na prvi pogled. :jerk:

PROOF:
ima ko sliku da vidimo kak to izgleda uzivo?? :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju