Općenito > Servisi
Okvirna procjena servisa
JosipMarijanovic:
--- Citat: steeef - 29 Veljača, 2016, 11:30:08 ---
--- Citat: Juka_91 - 25 Veljača, 2016, 12:58:03 ---Evo mali sažetak onog što je rađeno i koje sam probleme imao:
- očišćen fergazer i podešena smjesa, bila je presiromašna
- zamjenjena svjecica
- promjenjeno ulje getribe
- promjenjen remen i mikroremen
- očišćen filter zraka
- promjenjen antifriz
- slinio je smering radilice i to je zamjenjeno
----------------------------------------------------------------------------------------
Još je ostalo promjenit prirubnicu između fergazera i filtera zraka, jer je pukla. Novu sam naručio iz Italije. E sad me zanima može li se ova nekako skrpat da funkcionira bar tih nekih 15 ak dana dok ne dođe nova. Ima li netko sličnih iskustava s tim??
Prijenos je bio u dobrom stanju, rolice, federi, kvačilo sve je u dobrom stanju i to nije dirano
--- Kraj citata ---
prirubnice za fergazer ima i u auto kresi i u piaggiu,kosta oko 65 kn..i imas ju odma bez cekamja.
--- Kraj citata ---
Dao sam ju prirubnicu ali nije njemu to otislo kako kaze serviser nego nesto drugo. Orginal prirubnica u globalmoto je 42kn
steeef:
ja sam skuzil da je samo servis potreban,a kae onda otislo?
JosipMarijanovic:
--- Citat: steeef - 29 Veljača, 2016, 13:54:15 ---ja sam skuzil da je samo servis potreban,a kae onda otislo?
--- Kraj citata ---
Nemam pojma ja sam samo prosljedio prirubnicu jer je tako bio napisao da je to otislo i onda mi je kasnije prenio poruku od majstora da nije to otislo nego neka druga guma
robyakarider:
pa napisao je guma izmedu karba i filtera, a ne prirubnica da mu treba
steeef:
i nje ima isto za kupit u piaggiu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju