Ja sam imao tgb 303r,radio sam kasnije tuning i svašta nesto pa ti mogu pomoci po pitanju te mašine.
Ugl kod njih je specifična kratka getriba tj. imaju jako dobro ubrzanje kao serijala ali im je slaba krajnja.stariji modeli do 2008.g imali su duzu getribu i isli su 80 kmh po satu,poslije 2008.god svi dolaze sa kraćom getribom.
kako god,svejedno mi je malo tih 60kmh.moj je bez obzira na kratku getribu sa skinutim svim blokadama(cdi,variomat,airbox,restrikcija kod prirubnice) i sa diznom 68-72 isao 67-70 kmh po satu.
rješenje ti je jedino polini sekundar,ali onda trebas i rezonatni auspuh da uspijes izgurati tu getribu.moj je sa polini sekundarom i gianelli extra spuhom isao 80 kmh po satu uz jako dobro ubrzanje.
Što se tiče te mašine jedino sto se isplati staviti je sekundar,auspuh i variomat.sve preko tog je bacanje novaca i neisplativo.ja sam imao i kit,karb bla bla i vjeruje mi ne isplati se upuštati u to na toj mašini.ako vec misllis neki ozbiljniji tuning onda samo pia ili mina makina i toe to