Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zlouporaba American kartice

<< < (2/8) > >>

Pulss:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Veljača, 2016, 18:30:45 ---
--- Citat: eladio - 08 Veljača, 2016, 17:54:36 ---moram priznat da u slucaju takvih online kupovina preko nekih kartica,
da bi se odlucio jedino na novu karticu, koja ne moze ici u minus, i onda bi ju filao po potrebi..
jednostavno sam preskeptican..

u biti, za sad mi je virman online opcija, a tek se razmisljam o paypalu kad vec imamo taj ebay  :redface:

--- Kraj citata ---

Ja u svojoj banci (RBA) neki dan pitao za mogucnost neke dodatne kartice bas za tu namjenu (nafilat je online lovom i trosit po netu), al vele da nemaju tako nesto. A ne mogu imat 2 tekuca racuna kod njih. I onda mi je problem jer jednom godisnje si stavim lovu na racun (ne bas mali iznos), a ta VISA je vezana uz paypal i nije mi svejedno, iako, do sada niej bilo problema, ali ako ga bude, to ce bit katastrofa vecih razmjera
 :(

--- Kraj citata ---
Zasto ne napravis drvizni racun pa na njega punis kako ti treba ?

eladio:
Pa da, mora bit neka shema ..

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

steeef:
u hypo banci imas opciju prepaid kartice,placa se samo otvaranje i izrada iste i nikakvih drugih troskova nema,ni za vodjenje racuna ni nist..svaki mjesec na maik dobijes ispis uplata i isplata i toe to..
tu ja koristim za paypal tj ebay,kolko stavis tolko imas za potrosit,nema minusa ni niceg.

btw,mores ju otvorit bez da imas tam tekuci racun itd,a ako ti zatrebaju pare,koi slucajem da si prevec si stavil haha,mores dic sa tom karticom si na bankomatu pare

Pulss:
Ja u ZG banci iman tekuci i devizni racun i samo kad mi trebaju pare na deviznom(za ebay i sl.) udem na internet bankarstvo i prebacim sa tekucen na devizni u minutu.

eladio:

--- Citat: steeef - 08 Veljača, 2016, 20:09:08 ---u hypo banci imas opciju prepaid kartice,placa se samo otvaranje i izrada iste i nikakvih drugih troskova nema,ni za vodjenje racuna ni nist..svaki mjesec na maik dobijes ispis uplata i isplata i toe to..
tu ja koristim za paypal tj ebay,kolko stavis tolko imas za potrosit,nema minusa ni niceg.

btw,mores ju otvorit bez da imas tam tekuci racun itd,a ako ti zatrebaju pare,koi slucajem da si prevec si stavil haha,mores dic sa tom karticom si na bankomatu pare

--- Kraj citata ---

e to je informacija  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju