Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zlouporaba American kartice

<< < (3/8) > >>

ivano_007:
Virujem da većina ljudi tako radi da nafila lovom karticu kad namjerava nešto kupit i to je to, obavezno naglasiš da ne smi kartica u minus ić. Al momku još niko nije da konkretan odgovor jel ima tko sličan slučaj :redface:

Bojim se da od tog novca više nema ništa, al bori se. Ne znam uopće kome da prijaviš ovaj slučaj il šta... Vidi šta ti ovi iz Amex-a govore, kontaktiraj službu za korisnike ovih stranica i pojasni situaciju, vidi s kojeg se korisničkog imena kupovalo, di je shipping adresa. Jedino mi to pada na pamet.

skuteri_zg:

--- Citat: Pulss - 08 Veljača, 2016, 20:22:39 ---Ja u ZG banci iman tekuci i devizni racun i samo kad mi trebaju pare na deviznom(za ebay i sl.) udem na internet bankarstvo i prebacim sa tekucen na devizni u minutu.

--- Kraj citata ---

Također. Ista stvar ali u Pbz banci. Otvorio devizni račun, uzimaju oko 1euro za vođenje računa mjesečno. Svaki put kad želim nešto kupiti prebacim novce s tekućeg i naručujem. Da mi i ukradu podatke, ne mogu potrošiti više od onoga što je na računu

Također ako je Amex javio da su otkrili problem, vjerojatno će biti riješen od njihove strane. Oni su puno učinkovitiji u traženju lopova od korisnika te mislim da će ti javiti ako otkriju gdje je došlo do krađe podataka. A mogao bi ih i pitati imaju li kakva dodatna saznanja o tome

road_runner:
Desilo se meni jednom da su mi uzeli preko pay pala na kojem je registrirana VISA el od ŽR 100 i kusur kuna. plaćanje blizzard entertainmentu. nakon kratkog surfanja otkrio sam da nakon krađe podataka "hakeri" plaćaju igrice i slučno. Naravno odmah sam prebacil preostalu lovu preko internet bankarstva, iako ga nije puno bilo baš radi takvih slučajeva. dok sam razmišljal o zatvaranju tog računa vraćeni su mi novci. Ne znam tko je interveniral u ovoj situaciji niti sam se od onda s tim zamaral. neznam kako bude kod tebe situacija jer ipak se radi o većoj lovi. Svakako kontaktiraj AEx  :icon_thumright:

Nikola46:
Sinoc su me zvali iz AMEX-a i morao sam im poslat specifikaciju na kojoj su oznacene moje prave transakcije i ove ostvarene kradom podataka. Na osnovu toga ce mi za dan-dva smanjit saldo  na pravi iznos, a oni ce dalje trazit naknadu stete od onog tko je neovlasteno koristio moje podatke!

Sve u svemu pokazali su se vrlo korektni i najbitnije je da necu snosit nikakve troskove!

ivano_007:
Koliko je potrošeno sve skupa?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju