Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zlouporaba American kartice
ljubo46:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Veljača, 2016, 15:36:35 ---
--- Citat: ljubo46 - 10 Veljača, 2016, 15:33:33 ---Zato uzmes u zabi ziro racun (visa electron) ne moze u minus i za svaku transakciju ju napunis i to odmah potrosis. Mislim da je 5kn naknada mjesecno za tu karticu.
--- Kraj citata ---
Koja razlika u odnosu na ovo steeefovo rjesenje koje nema nikakvu naknadu?
--- Kraj citata ---
Ne znam da li ima razlike i u cemu.. :dontknow:
balicdim:
za zabu nisam znao da imaju taj sistem, zadnji puta kad sam bio kod njih nisu imali prepaid kartice...
hypo ima, kao i pbz, te poštanska banka, jednokratna naknada za otvaranje u iznosu 50kn bez mjesečne naknade
uplati koliko te volja i troši dok imaš, kad nestane doplati... tako ja funkcioniram u pbz-u zadnjih 8-9 godina
civro:
Ja sam imao slucaj da sam ja zlouporabio karticu narucivao sve i svasta..nasli su me brzinom svijetlosti..na kraju sam morao platit 6000 u drzavni proracun,tuzio me PBZ jer aam im ostetio klijenta i dobio 2god uvjetne hahah
Tako da ako se potrude nace toga ko je streso pare
JosipMarijanovic:
--- Citat: civro - 10 Veljača, 2016, 16:57:34 ---Ja sam imao slucaj da sam ja zlouporabio karticu narucivao sve i svasta..nasli su me brzinom svijetlosti..na kraju sam morao platit 6000 u drzavni proracun,tuzio me PBZ jer aam im ostetio klijenta i dobio 2god uvjetne hahah
Tako da ako se potrude nace toga ko je streso pare
--- Kraj citata ---
prvi koji je priznao na forumu. svaka cast
Tomi_ZG:
Priznao ne priznao tak nekaj može napravit samo đubre od čovjeka,krast i trošit tuđe novce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju