Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zlouporaba American kartice

<< < (6/8) > >>

civro:

--- Citat: Tomi_ZG - 10 Veljača, 2016, 19:18:47 ---Priznao ne priznao tak nekaj može napravit samo đubre od čovjeka,krast i trošit tuđe novce

--- Kraj citata ---

Moze tko hoce ako hoce...fora je u tome sta sam ja nesvjesno trosio te pare..jer ugl sam kupio playstation 3 po prvi put..i tip je imao zapamcenu karticu u konzoli..i imas u PS "ducan" kamo mozes kupovat igrice..ja klikto..uff vidi djabe igrica,u i ova je djabe.. i tako iskliko..i samo dode murija na vrata..da sam svjesno radio nebi sigurno kupovao igrice..nego vec da mi se to radi narucio bi si kakav mhr team 2 xD jer sigurno nemam pametnija posla sa 24god nego ljudima peljesit kartice..jer sam ja uredno zaposlen i gospodinu vracam njegove pare (a mogo sam slat zalbe vrhovnom sudu i ne vracat nista )  :hello:

Tomi_ZG:
Dobro to je druga stvar onda,još ak mu vraćaš pare ok,al iz tvojeg prvog posta sam zaključio da si lopov,jedino mi je bilo čudno da to tak priznaješ  ;D

JosipMarijanovic:

--- Citat: civro - 10 Veljača, 2016, 19:27:25 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 10 Veljača, 2016, 19:18:47 ---Priznao ne priznao tak nekaj može napravit samo đubre od čovjeka,krast i trošit tuđe novce

--- Kraj citata ---

Moze tko hoce ako hoce...fora je u tome sta sam ja nesvjesno trosio te pare..jer ugl sam kupio playstation 3 po prvi put..i tip je imao zapamcenu karticu u konzoli..i imas u PS "ducan" kamo mozes kupovat igrice..ja klikto..uff vidi djabe igrica,u i ova je djabe.. i tako iskliko..i samo dode murija na vrata..da sam svjesno radio nebi sigurno kupovao igrice..nego vec da mi se to radi narucio bi si kakav mhr team 2 xD jer sigurno nemam pametnija posla sa 24god nego ljudima peljesit kartice..jer sam ja uredno zaposlen i gospodinu vracam njegove pare (a mogo sam slat zalbe vrhovnom sudu i ne vracat nista )  :hello:

--- Kraj citata ---

Po ovome sto si napisao si mogao ne placati nista.

civro:
Ti kazem da sam lopov nakopo bi si 180 hahah ma da sam na forumu od 2008 i trgovo sa svim i svakim nikad prituzbe..
Ovako kazem decku bar da zna otprilike da ako je neko tako odero da ce ga vj nac..bar je tako u Ri..nesmijes na bicikli bit bez zmigavca i blokade..odmah te razjebu haha

civro:

--- Citat: JosipMarijanovic - 10 Veljača, 2016, 19:50:09 ---
--- Citat: civro - 10 Veljača, 2016, 19:27:25 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Po ovome sto si napisao si mogao ne placati nista.

--- Kraj citata ---

Mogao sam,ali posteno vratio..ma da budimo realni negdje su zakoni tko ne zastiti svoje podatke moze se je...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju