Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: steeef - 03 Veljača, 2016, 12:13:10danas je punjac skupa investicija u pm..a imam takvih pacijenata koi mjenjaju akumulatore skoro svaku sezonu jer nemaju punjac nit vade akumulator skuter prek zime da ga stave na odrzavanje ili nadopune obicnim punjacem..Sta da kupujem punjac da bi punio aku za 130kn? Nemam pojma koliko punjac kosta, al sumnjam da je isplativa investicija.
danas je punjac skupa investicija u pm..a imam takvih pacijenata koi mjenjaju akumulatore skoro svaku sezonu jer nemaju punjac nit vade akumulator skuter prek zime da ga stave na odrzavanje ili nadopune obicnim punjacem..
Citat: NoName_ZG - 03 Veljača, 2016, 12:18:00Citat: steeef - 03 Veljača, 2016, 12:13:10danas je punjac skupa investicija u pm..a imam takvih pacijenata koi mjenjaju akumulatore skoro svaku sezonu jer nemaju punjac nit vade akumulator skuter prek zime da ga stave na odrzavanje ili nadopune obicnim punjacem..Sta da kupujem punjac da bi punio aku za 130kn? Nemam pojma koliko punjac kosta, al sumnjam da je isplativa investicija.Sumnjaj i dalje pa kupuj svake pol godine novi akumulator,sad je bio vrlo dobar punjač u lidlu za 140kn
neznam kojom se ti to logikom vodiš da je bolje kupovat svake godine akumulator nego punjač jednom koi bude održaval na životu akumulator 4-5 godina..na kraju moreš jedino uštedit 3x više para nego si dal za taj punjač.
Vratio mi se danas aku, u trgovini ga napunili i istestirali i sve se cini uredu. Kad uhvatim vremena stavit cu ga u skut pa cemo vidjet. Mada mi je full cudno kako se meni na skuteru uopce nije punio??
Citat: NoName_ZG - 06 Veljača, 2016, 15:20:41Vratio mi se danas aku, u trgovini ga napunili i istestirali i sve se cini uredu. Kad uhvatim vremena stavit cu ga u skut pa cemo vidjet. Mada mi je full cudno kako se meni na skuteru uopce nije punio??Kad ga stavis u skuter, upali skut, drzi okretaje na nekih 4-5 tisuca i mjeri voltazu akumulatora. Morala bi bit oko 14,5V (izmedju 14 i 15V ugrubo - idealno 14,7V). Ako je tako - punjenje je u redu. Ako je voltaza ista ili manja nego sto je bila prije paljenja, onda ti skut ne puni aku
vec ti je corector napiso , ako das kontakt i far se ne upali onda znaci da se napaja preko namotaja i nemoze punom svjetlinom svijetlit na leru od 1500 okretaja ccaako bas zelis imat jako svijetlo na leru naspanas ler gass na 3000 i da vidis