onaj koji je nutra taj mora i biti nema razloga nadogradivat jer dok je ispravan sve radi kako treba
neki modeli imaju 12v4ah neki 12v7ah verzije al vecina novih ima 12v9ah
zamjeni ga s istim koji je nutra i nemas problema samo gledaj da je isti model, dimenzije i startna amperaza
koju firmu ces izabrati je tvoja stvar
Zapravo, Ah je oznaka kapaciteta, a startna amperaza je oznaka snage. Obicno vise Ah znaci i vecu startnu snagu, ali nije pravilo (neki kvalitetan 4Ah ce dati vise A kod startanja nego nekvalitetni 5Ah).
Tu jos ide i zivotni vijek sto je zapravo jako bitno - nekvalitetni nee bas dugo trajati i nece prastati greske u odrzavanju.
Moja preporuka - neki maintenance free akumulator. Mozes ga instalirat u svim polozajima, nece slinit na iberlauf itd. Meni je serijska yuasa na cjevcicu iberlaufa koja je zavrsavala negdje oko centralne nogare lagano slinila i sjebala lak na deklu sa donje strane. Zamijenio sam je iste godine (skut kupljen nov i ta yuasa je bila u super stanju) za maintenance free akumulator i vozio godinama. Btw, taj drugi akumulator nije bio gel - bio je klasicni tekuci elektrolit, ali nije trazio iberlauf cjevcicu i nije slinio ni malo. Istu tehnologiju akumulatora imam i u motoru i super sam zadovoljan. Dapace, u motoru cak i stoji polegnut jer je tako zamisljeno i nebi bilo moguce koristit klasicni akumulator jer bi iscurio elektrolit