Općenito > Generalno o skuterima

Sto za prvi skuter do 4000kn

<< < (16/18) > >>

Corector:
Sretno u prometu sto drugo ti rec  :icon_thumright:

danijeledelinski4:
Sretno i pamet u glavu!  :hello:

Alfa166DA:
 :hello:

kolega je svoj problem riješio a moj je skoro pa isti, tražim si nešto do 49 ccm za po gradu i za do max cca 10-15 km udaljenosti otvorene ceste, ljepota mi nije bitna više pouzdanost i snaga, nekako me glava vuce na Piaggio NRG ma da i druge talijanke nisu isključene a i fond je tu do cca 4000 a stvar je u tome da mi više treba za posao skočiti tu i tamo prijevoz manjih paketa do pošte i sl. nego za nekakvo šminkanje, jurcanje friziranje i sl.

jerrycro:
što se tiče batina stvarno se ne isplati dat 3-4k za njega i to bi bio smrtni grijeh, zato budale kupe novi za 4999 i onda ga prodaju za 100 € , ja ih imam 4 kompletna i nijedam ne nije izašao više od 100 € , i to je po meni ok cijena za uloženo dobiveno

Tomi_ZG:
Već isfurana tema,za 4000kn možeš kupit piaggio nrg samo grob neki,NEMA piaggio skutera u dobrom stanju za te novce,tipa runner,nrg,pia sr...
Ne znam jel već na prodaju(neću imenovat nek se sam javi ak čita) al jedan član foruma će prodavat stari model runnera u stvarno apoteka stanju za nekih soma i pol kuna više od tvoje cifre

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju