Općenito > Generalno o skuterima
Sto za prvi skuter do 4000kn
Corector:
To je to, vivacity je jako dugovjecan skuter, odrices se guranja i serafanja u startu, pratiti ces promet, a skut je super za grad i od tocke a do tocke b. Platio si ga vjerujem malo vise, za tih par steka cigareta moras stvarno biti fanatik da ides na onog majusnog kineza.
Ja bih kupio malog kineza do 400kn u top stanju, dakle imam zelju, sve ostalo je prenapuhano jer danas nadjes ocuvanog tajvanca za dvije stotine kuna vise :laughing7:
Tomi_ZG:
Jesi kupio Maracovu vivu?
--- Citat: Corector - 31 Siječanj, 2016, 19:19:07 ---Platio si ga vjerujem malo vise
--- Kraj citata ---
Ak je njegov onda je 2500kn
Corector:
Eto 900kn vise od batine, nemoj jednom otici po kosaricu, pardon, vrecicu u speceraj i razlika se izgubi zacas.
NoName_ZG:
--- Citat: Tomi_ZG - 31 Siječanj, 2016, 19:24:43 ---Jesi kupio Maracovu vivu?
--- Citat: Corector - 31 Siječanj, 2016, 19:19:07 ---Platio si ga vjerujem malo vise
--- Kraj citata ---
Ak je njegov onda je 2500kn
--- Kraj citata ---
Je 2500kn.
--- Citat: Corector - 31 Siječanj, 2016, 19:26:21 ---Eto 900kn vise od batine, nemoj jednom otici po kosaricu, pardon, vrecicu u speceraj i razlika se izgubi zacas.
--- Kraj citata ---
Slazem se, ovo je stvarno bila super ponuda, baotianac bi me ispao isto jer su ovom koji sam gledao falili retrovizori i gume nisu mijenjane 10 godina. Necu rec da je Baotian los, al ovo je jednostavno bolje za tu cijenu.
Tomi_ZG:
Ovo ti je uletilo,teško da bi ti to netko općenito tak jeftino dao,vidio sam vivu jučer i nema se kaj prigovorit za stanje uopće,a pogotovo za dva i pol soma
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju