Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi sport vs polini sport
ditek:
Imo sam technigas trek, i poslje njega odmah yasuni r na istom setupu (dr evo lc).. trek performansama nije ni blizu yasuniju, a kvalitetom nemoze ni u istu rečenicu stat. Tako da od treka odustani
SixPack:
Gledam malo ovaj grafikon, nekako mi se YasuniR i Z cine kao najlogicniji izbor, bar na papiru. Z drzi dosta vise od zx-a, tek neznatno manje od R-a :icon_thumright:
Po meni, Z bi bio najbolji izbor, karb 19 i radilica, jbg nemam pojma sta bi bio best buy :dontknow:
Preuzeto sa http://www.pedparts.co.uk/blog/choosing-a-yasuni-exhaust-for-a-sports-70cc-kit
dario007:
Z i 17,5 frga,snaga ista ko na R-u a vrtis ga 500tinjak okretaja manje.Nema potrebe za 19frgom na tom setupu,pogotovo ako je u orginalu 17,5...
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 25 Kolovoz, 2017, 23:30:54 ---Z i 17,5 frga,snaga ista ko na R-u a vrtis ga 500tinjak okretaja manje.Nema potrebe za 19frgom na tom setupu,pogotovo ako je u orginalu 17,5...
--- Kraj citata ---
Mozes i ovako gledat na to: r pruza isto sto i z, ali to nastavlja i dalje pa omogucuje vecu brzinu
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
dario007:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Kolovoz, 2017, 09:06:22 ---
--- Citat: dario007 - 25 Kolovoz, 2017, 23:30:54 ---Z i 17,5 frga,snaga ista ko na R-u a vrtis ga 500tinjak okretaja manje.Nema potrebe za 19frgom na tom setupu,pogotovo ako je u orginalu 17,5...
--- Kraj citata ---
Mozes i ovako gledat na to: r pruza isto sto i z, ali to nastavlja i dalje pa omogucuje vecu brzinu
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
To je sad relativno,ako je u mogucnosti razviti tolike okretaje na krajnjoj brzini.Pitao je da ga zanima da vuce iz niskih okretaja,zato sam i preporucio Z-a.R mi je nekako prejak za tu pitomu kombinaciju,jos je ovdje na testu u pitanju portani polini sport...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju