Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi sport vs polini sport
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 26 Kolovoz, 2017, 09:24:17 ---
--- Citat: 3alfa3 - 26 Kolovoz, 2017, 09:06:22 ---
--- Citat: dario007 - 25 Kolovoz, 2017, 23:30:54 ---Z i 17,5 frga,snaga ista ko na R-u a vrtis ga 500tinjak okretaja manje.Nema potrebe za 19frgom na tom setupu,pogotovo ako je u orginalu 17,5...
--- Kraj citata ---
Mozes i ovako gledat na to: r pruza isto sto i z, ali to nastavlja i dalje pa omogucuje vecu brzinu
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
To je sad relativno,ako je u mogucnosti razviti tolike okretaje na krajnjoj brzini.Pitao je da ga zanima da vuce iz niskih okretaja,zato sam i preporucio Z-a.R mi je nekako prejak za tu pitomu kombinaciju,jos je ovdje na testu u pitanju portani polini sport...
--- Kraj citata ---
Stavio sam na jedan serijski runner Yasuni R. Skut isao super. Siroki powerband je ono u cemu je R odlican i ako zelis, mozes ga postelat na okretaje kao i Z, iako to nema smisla
dario007:
Sve se moze sloziti,moze se i c16 staviti gore ali onda imas on/off skuter i trazi stelu u bocu.
Po grafu je u cijelom spektru obrtaja R slabiji od Z-a a vjerujem da je tako u stvarnosti i da sitno vise vrsne snage.
Na slicnom setupu je dacerovs vozio extru i R-a,dobio je manje momenta s R-om,vrti 500-tinjak okretaja vislje,snage je zanemarivo vislja i krajnja je porasla 1-2gps-a.Istina mozes ga vrtit i 10300 koliko smo probali ali izlazne brzine na mjerenim mjestima su 5km/h manje a skuter vristi,ovako vrti 9400-9600 i tu je najjaci.Da je u pitanju jaci kit onda bi R bio u velikom plusu.
Dax:
Tako je,ali onda bolje uzet r za dalje!
Na nekom pitomijem setupu su z i r tu negdje,ali r je ipak dosta jaci i mozes ga kombinirat skoro u mid race klasi!
R ima dosta siri powerband od z i ostalih spuhova i to ga jako izvlaci,nemoras ga gađat u savresen powerband od 200-300 okretaja,guta on skoro 1000 okretaja i dalje vuce
I na grafu se to vidi
Ma to odlican spuh za bilo koju klasu termo grupe do midrace
SixPack:
Jel bi ovaj Endy bio negdje u klasi Piađole sc08? :toothy9:
Mislim da ako bude, biti ce Z s obzirom da je ac i da je base :icon_thumright:
Koja bi radilica bila best buy, posto se pola "nekadadnjih" hitova vise ne proizvodi pa nisam vise u toku?
mauricio:
a šta ne postoji više jasuni city R? On radi na manjim obrtajima od običnog R-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju