Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport vs polini sport

<< < (6/11) > >>

SixPack:
Bitan mi je podrum da...cuo sam za Trek da, da ima sirok powerband ali i da voli grunut na grani  :icon_biggrin:

dario007:
Stari nemas tu puno mudrolije,drevo je malo slabiji u ac varijanti i mislim da bi mu yasuni z puno bolje lego nego R.

Frga ti dovoljna ta orginal 17,5 uz dizne 75-80 i povecanom lulicom.

Prijenos uz multivar od 6.5 do 7.2gr rolice uz ljubicasti centralni,federi kvacila najmeksi iz setova...

Bgm evo mislim da vise nema za kupiti,pa moras neku alternativu nac,dosta nas vozi rms radilice neki s punim polutkama neki samo pojacane i za sad smo zadovoljni.
Lezaji po standardu ntn japan ili koyo

SixPack:
Dobro zborite, malo prevec okretaja za ac,nije to to :icon_thumright:
Gledam malo, nekako mi je Tecnigas Trek upao u oci, dosta je jak, ima sirok powerbamd, i nije nesto puno slabiji od R-a u svojem radnom podrucju...nekako idealan za AC  :dontknow:

dario007:
Performansama je dobar ali kvalitetom i ne bas...pucaju na grani i top im je katastrofa pa se serafi oce odvalit od perforirane cijevi.Yasuni je skuplji ali je i daleko kvalitetniji.Na tebi je izbor!

Corector:
Kod nas Tecnigas ne prolazi zbog extremno lose kvalitete, a i davno je poznatno jos dok je bio Next R i onaj veci RS2, to su cista zamorcad.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju