Nakon skidanja termo grupe, vizualno stanje glave je bilo sljedece; gornja polovica komore kak nova, lijepa broncana bez ikakvih naslaga. Donja polovica komore crna s laganim naslagama garezi. Naravno, zarezi obje karike su na gornjoj polovici klipa, a kad su ubijene skroz na skroz, tako to bude.
Kad sam ga tek kupio polovnoga pred koju godinu, vec su bilebneoebkarikebma njemu pa tako montirao da vidimo. Na leru nema samse da je mogao raditi, trebalo je drzati bar 15-20%gasa da se ne ugasi. Nakon skidanja, gornja cijela polovica glave kak oz tvornice da je izasla.
I od prvog dana mi je na duzem prevrtavanju (duze ravnice) skripao, od prvog dana, pa sam izbjegavao takve situacije. Gdje je mogao biti problem ne znam
Isto tako, nikad vise polovni kit. Ne isplati se nit pod razno. Ovoga sam bio ishonovao na homemade diy nacin, roto listici 360 na busilicu, nove karike, klip tamo gdke su bili sitni risevi sa 400, i vozi. Npr da sam sad isao na generalnu obnovu posto je cilindar vec dosta potrosen; novi polini klip, brtve, plus busenje, izadje me vise nego glanc novi dr evo.
Sto se razlike tice, na istom setup-u, javim kroz koji dan dojmove, iako vec na paljenje na kurblu odmah osjetim da je kompresija dosta veca nego na poliniju kad sam ga palio nakon novih karika