I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
neznam kakav je iglicasti BGM.ov sto ide uz radilicu, ako valja poslat cu ti ga za djabe... sam nemoj taj stavljat jer sebi sam narucio stage.ov a ovaj je nov
malossi,TP, stage6, i slicne firme ne rade iglicaste lezajeve ni lagere.to su gluposti.To sto je iglicasti zapakiran u malossi pakiranje ga samo dodatno 3 puta poskupljuje.
Citat: 2TDottore - 30 Rujan, 2008, 09:54:40malossi,TP, stage6, i slicne firme ne rade iglicaste lezajeve ni lagere.to su gluposti.To sto je iglicasti zapakiran u malossi pakiranje ga samo dodatno 3 puta poskupljuje.Istina.Jel znas cije iglicaste Malossi pakira?
Citat: 3alfa3 - 30 Rujan, 2008, 10:19:30Citat: 2TDottore - 30 Rujan, 2008, 09:54:40malossi,TP, stage6, i slicne firme ne rade iglicaste lezajeve ni lagere.to su gluposti.To sto je iglicasti zapakiran u malossi pakiranje ga samo dodatno 3 puta poskupljuje.Istina.Jel znas cije iglicaste Malossi pakira?To i mene zanima, znaci da je 100% identican. Postoji ina lezaj koji je identican, ali meni djeluje losije od ovoga iz malossi pakiranja.
Ja imam identičan seriski igličasti od starog aeroxa ko taj malossi, a zašto ovaj moj nevalja ? ima samo 1500km
mislim da koyo ili skf radi za malossi al nemojte me drzat za rijec.uglavnom koji god od ta dva uzeli su sigurno duplo jeftiniji od ovog u malosijevom pakiranju.
Citat: 2TDottore - 30 Rujan, 2008, 19:15:34mislim da koyo ili skf radi za malossi al nemojte me drzat za rijec.uglavnom koji god od ta dva uzeli su sigurno duplo jeftiniji od ovog u malosijevom pakiranju.a jbg, nemozes ti protiv malossija, jer sa njima dobijas na brzini vrtnje, aj ti nekog decka wana be tuner uvjeri u takvo nesto
Citat: 2TDottore - 30 Rujan, 2008, 19:15:34mislim da koyo ili skf radi za malossi al nemojte me drzat za rijec.uglavnom koji god od ta dva uzeli su sigurno duplo jeftiniji od ovog u malosijevom pakiranju.Za lezaje radilice se vec zna koji su to sto se pakiraju za malossi. Sad za iglicasti