Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox due+ dell 19 cudna pojava ,pomoc
Tomi_ZG:
Možeš mislit kak je štelao netko ko zna,due+ sa 19 karbom na neprerađeni airbox s lulicom,to je slagao netko ko nema pojma samo da se sklepa
Lulica obavezno dolje ili je ostavit pa bušit box da zbroj površine rupa bude jednak površini rupe na karbu
ditek:
neznam cemu onda 19 karb na tom setupu ako je zagusen lulicom na airboxu .. stvar je u tome da se ne iskoristava puni potencijal karba tako.. smjesa bi bila odlicna i na dizni 55 ako bi jos smanjio promjer lulice :D
kako je tomi reko, rupa na airboxu mora bit barem velicine karba, idealno i 10-15% veca znaci nekih 21mm, a tek onda trazis odgovarajucu diznu koja bu vjerovatno 80-85 :)
gumy:
vozio sam due i nardo sigurno 2 sezone sa 74 diznom i smjesa je bila savršena, doduše na 21-ici
MarinM:
Ja imam aeroxa streetrace,dell 19, serijski filter sa lulicom, yasuni r i c16 malo izmjenjujem. Uglavnom dizna 82 i sve je savrsene boje i ide ko metak :D Nevidim problem u airboxu sa lulicom?
Tomi_ZG:
Kak ne vidiš problem? ;D
Površina rupe lulice ak je 14mm(ko pia npr.) je 154mm2,a površina rupe 19 karba je 283mm2,to je ogromna razlika(skoro duplo) i lulica ti je usko grlo,jedino ak imaš dodatne rupe na boxu onda je ok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju