Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox due+ dell 19 cudna pojava ,pomoc
gumy:
Minarelli airbox nema pregrade nikakve osim tog suženja (tuljca)
Kad se stavi 19/21 dobije se u paketu još jedan tuljac koji se nabije, te se originalni ne vadi van.
Corector:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Siječanj, 2016, 16:12:08 ---Ne ne to je drugo,čini mi se da stari box ima restrikciju unutra,a tebe je jebalo jer lako moguće da je netko to pokidao van
--- Kraj citata ---
Pizza box nema restrikcija, protocniji je od lizike koja osim lulice ima unutra pregradu sto smanjuje protok zraka.
Mislim da sam zasluzio rambo keks.
ajlavsrku:
Clan Niksy je ima betu ark minarelli masina,due+,19 karb i nardo,ima je gljivu e5 ili e9 tako nesto malossi,skuter je stvarno isa predobro,u svakom rezimu gasa jednaka boja svjecice,gas je prima odlicno,vozija je dosta km sa njim,dizna je bila 72 il 74 neznam tocno davno je to bilo,navozali smo se sa njim dosta dugo i nije trosia puno uopce a radia ko sat.
Groš:
Dirao sam zato jer se motor samo pod cokom razvrtio i isao super, pa me uvjerava lik da je tak nastelano nisam se ni htio raspravljat. Al prije svega upalit gaa nakon stajanja pol dana il vise skoro nemoguca misija kurblanje i kurblanje i muke, svjecica je nova ngk br9eg, pa skinuo lulicu stavio diznu 82 torkirao nemoguce razvrtit, izbusio 5 rupica 9-10 mm krene razvrti pa se zagusi,igla na srednjem zubu, s diznom 95 ide super i pali nakon dva dana stajanja al bez filtera samo karb, a tako se nezelim vozit nit nije pametno, pa sam u potrazi za gljivom jer vecinu midrace sam vozio na gljivi bar piaggio makine,i igla je orginal karb 19 phbg ds, Uzet cu set 90-110 dizni i gljivu pa stelat.
Mislio sam jos probat stavit uz postojece rupice tuljac na mjesto lulice al fi 21 mm, bez lulice je ak se ne varam 25-26mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju