Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox due+ dell 19 cudna pojava ,pomoc

(1/4) > >>

Groš:
Pozdrav molio bi malo jace tjunere za pomoc,kupio skut aeroxa i setup je:
-due+ kit
-top nardo
-delorto 19 BS rucni cok,
-airbox s malossi red sponge i lulicom
-top vario, top radilica
-svjecica ngk br9eg itd
E sad u karbu je dizna 72  ??? ??? i airbox s lulicom i malossi spuzvom i svjecka je tamno smedje boje, i veli još decko da vozi tak 7 mj i nikad nis nije bilo, pogledam klip i cil kroz ispuh skoro pa ni nema riseva i motor leti, izvadio lulicu stavio diznu 95 trokira nece ni krenut, vratio nazad lulicu i malu diznu i leti, zar nije 72 preeeeeeeemala dizna?? svjecka boja cokolade , planiram nabavit 82-85 bez lulice, ima ko savjet neki?

Matija97:
Izvadio si lulicu i stavio 20 brojeva vecu diznu...kad gljivu stavis meces 10 brojeva vecu diznu,od prilike.Kupi set dizni,skini lulicu pa isprobavaj..Al ja sam recimo na nesto slabijem mid cilindru i na onom protocnijem motoforce boxu imo 78 diznu cini mi se tako da ne vidim problem

Groš:
Ma listao po forumu pa svako pise svoje od 80-90 velicina, imao doma 95 pa probao, kupit cu set pa stelat, a na minarelli airboxu nisi probavao??

nrgmc2-tuning:
Skini na airboxu lulicu
Zavisi o igli koju imas u karburatoru i postavkama...
W9 igla, Klipic 50, ler dizna 45. Glavna dizna sada po ovom hladnom vremenu oko 85-90-95. Trebas set dizni pa probavas :icon_thumright:

kupujemskut:
čemu diraš ako je sve oke i motor "leti"? očito je netko naštelao tko zna, dizna ovisi i o igli i uz lulicu ne vidim zašto bi bila premala 72.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju