Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (37/42) > >>

Yield:

--- Citat: ---To mjerenje do rezerve zaboravi. Najpreciznija metoda je da ga napunis do vrha i odvezes 50-100km i opet do cepa napunis i vidis razliku.

--- Kraj citata ---

Ok, thx! Isprobam to u sljedecih nekoliko dana. Znam da je to tesko, ali znas li mozda okvirno za koliko km ima kad se upali rezerva?

Tomi_ZG:
Rezerva ima 1.7 litara,a za koliko km ima ovisi o potrošnji

Moj troši 5 po gradu,puno al kaj da mu radim,svječica veli svoje i bok

Yield:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2016, 22:16:33 ---Rezerva ima 1.7 litara,a za koliko km ima ovisi o potrošnji

--- Kraj citata ---

Fala za info.Mislim da cu si uzet jedan karnister od 10l i napunit ga da imam doma, jel benzinska mi nije bas blizu. Pa da mogu zapicit do Sljemena i sl.kad mi dode.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Yield - 23 Veljača, 2016, 22:43:02 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2016, 22:16:33 ---Rezerva ima 1.7 litara,a za koliko km ima ovisi o potrošnji

--- Kraj citata ---

Fala za info.Mislim da cu si uzet jedan karnister od 10l i napunit ga da imam doma, jel benzinska mi nije bas blizu. Pa da mogu zapicit do Sljemena i sl.kad mi dode.

--- Kraj citata ---

U kojem si ti to dijelu zg da nemas blizu benzinsku?

zvonkec92:

--- Citat: JosipMarijanovic - 23 Veljača, 2016, 22:51:59 ---
--- Citat: Yield - 23 Veljača, 2016, 22:43:02 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

U kojem si ti to dijelu zg da nemas blizu benzinsku?

--- Kraj citata ---
to baš i ja čitam i ne vjerujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju