Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (36/42) > >>

Tomi_ZG:
E jbg tam di ja kupujem nema poreza na budale  ;D

avr freak:
e jbga, kupiš blizu i misliš si kak si dobro prošel a kad ono ništa s toga. Pred nosom mi je i 500m od mene pa se pokupi samo.
spuh je kupljen kod njega i dat je popust na tu cijenu neki (ništa abnormalno bez brige) i necu sad ulaziti u te cifre jer nema smisla.
Decko je imal kupca koji se zaljubil u motor ali nije imal novaca za yasuni, multivar i centralni (realno znamo da to niko ne bude platil)
ali za 5000kn bi bio lud dati motor s tim gore. Stavil je neke cifre i naravno da bi se sve dogovorili oko toga, pošto je dečko ipak odustal jer nema
ni tih 5000 sve je maknuto. Motor nije u oglasniku ni niš kad je složen. Bio bi lud da je kupovao novo i ne misli sad voziti to ;)
Sve je to malo krivo ispalo no dobro, vozimo se dalje i vidimo ovu godinu :)

JosipMarijanovic:

--- Citat: Scooterist_#1 - 23 Veljača, 2016, 15:02:47 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2016, 14:21:48 ---Bitno da radilica nema lufta i da je mašina zdrava,ovo remen,filter i sl. je potrošni materijal i to je bilo za očekivat da je loše

Vidim da si već stavio spuh,sad vidiš koja je to razlika,još jedino kad ćeš imat para stavi malossi multivar jer si vj. primjetio da sa serijskim variom nakon 75 okretaji lete u nebo,još to staviš i nemaš više kaj dirat na serijali

Jedino ne kužim čemu žuti malossi federi,najgore moguće ste stavili,čim remen "sjedne" za kojih 200km to će tak zacukavat na laganoj vožnji kroz kolonu da ćeš popizdit,isto tak ima puno "lufta" na startu da pali i kuplung i zvono,tu se moglo uredno ić na najmekše malossi crne,čak i bijeli su nepotrebni al žuti su totalno nepotrebni

Nadam se da si stavio originalni pia remen jer drugi su za k**ra* na serijali

--- Kraj citata ---
Multivar nema potrebe... cemu?? Glupost...drugo da ima kit al na serijali davat novce za variomat... :angry7:
Zkj ne zute federe? Kaj ima veze? Ne bude mu nista... i kad omekane budu ko bijeli.. a omekanit ce brzo..

--- Kraj citata ---

Multivar dobro dođe ako ce se voziti na ful gasu, a hoce sigurno. Zdravije je za masinu da se vrti 9700-9800 u krajnjoj nego 10500-11000 rpm ako nema potrebe.

Yield:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2016, 14:21:48 ---Bitno da radilica nema lufta i da je mašina zdrava,ovo remen,filter i sl. je potrošni materijal i to je bilo za očekivat da je loše

Vidim da si već stavio spuh,sad vidiš koja je to razlika,još jedino kad ćeš imat para stavi malossi multivar jer si vj. primjetio da sa serijskim variom nakon 75 okretaji lete u nebo,još to staviš i nemaš više kaj dirat na serijali

Jedino ne kužim čemu žuti malossi federi,najgore moguće ste stavili,čim remen "sjedne" za kojih 200km to će tak zacukavat na laganoj vožnji kroz kolonu da ćeš popizdit,isto tak ima puno "lufta" na startu da pali i kuplung i zvono,tu se moglo uredno ić na najmekše malossi crne,čak i bijeli su nepotrebni al žuti su totalno nepotrebni

--- Kraj citata ---

Imam jos set bijelih i crnih federa doma. Moram se malo naviknuti jel skuter krene tek na pola gasa, a kad krene krece ko raketa :)....ali vec nakon drugog dana mi je postalno normalno. Htio bi ionako sve isprobati pa vidjeti sto mi najvise odgovara.

Jedino sto moram je zamjeniti to zvono, jel kod kretanja, pogotovo ako dam lakši gas, trese se cijeli skuter dosta ( dok ne uhvati brzinu ).

Koliko bi Runner sa ovim dijelovima trebao otprilike  trositit ( gradske voznje sa jednim covjekom ) ?....jucer mi je prvi put zasvjetlila rezerva, napunio sam ga za 30 kn ( pola rezervoara ) i sad sam opet blizu rezerve a presao sam 51 km....sto bi znacilo oko 7.2 litre na 100 km....to mi se cini nekak puno..

JosipMarijanovic:

--- Citat: Yield - 23 Veljača, 2016, 21:27:00 ---

--- Kraj citata ---

Imam jos set bijelih i crnih federa doma. Moram se malo naviknuti jel skuter krene tek na pola gasa, a kad krene krece ko raketa :)....ali vec nakon drugog dana mi je postalno normalno. Htio bi ionako sve isprobati pa vidjeti sto mi najvise odgovara.

Jedino sto moram je zamjeniti to zvono, jel kod kretanja, pogotovo ako dam lakši gas, trese se cijeli skuter dosta ( dok ne uhvati brzinu ).

Koliko bi Runner sa ovim dijelovima trebao otprilike  trositit ( gradske voznje sa jednim covjekom ) ?....jucer mi je prvi put zasvjetlila rezerva, napunio sam ga za 30 kn ( pola rezervoara ) i sad sam opet blizu rezerve a presao sam 51 km....sto bi znacilo oko 7.2 litre na 100 km....to mi se cini nekak puno..

--- Kraj citata ---

To mjerenje do rezerve zaboravi. Najpreciznija metoda je da ga napunis do vrha i odvezes 50-100km i opet do cepa napunis i vidis razliku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju