Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (25/42) > >>

avr freak:
na primjer sam rekao 500kn nisam podebljavao.. mislim da cijena sigurno nije konačna jer to tak ide i već imaš za gume
bez da diraš ostalo kad ne treba. Večinom je sve rashebano i pitaj Boga kakvo..

ak nemaš 300kn za dodati da kupiš gume onda čemu kupovati skuter... mene je kostalo balansiranje i montaza 50kn tak da
čemu i ovih 150 ne kužim. Kad budeš trebal balansiranje dofuraj to meni. To je skuter ne auto. Kod nas po gumi za auto uzimaju
po 30kn, a za skuter mu ostavim nekaj za cugu.

Tomi_ZG:
Auto vulkanizeri neće skidat kotače na skuteru,jer treba izvlačit osovinu prednjeg,kasnije narihtat puž da sjedne,za zadnji treba skidat spuh,a da bi se on skinuo treba ponekad i neke plastike,tak da ak to sam ne znaš il nećeš moraš vozit skuter u servis na zamjenu guma,oni to odrade al ti naplate radni sat koji nije ispod 150kn,nazovimo ih moto vulkanizeri odnosno koji uz aute rade i dvokotače isto tak neće to džabe radit

avr freak:
u pravu si sa stavkom AKO nezna sam razmontirati gume, ali ako si imalo sposoban možeš ušparati
dosta samo da pogledaš kako ih skinuti. Alata hvala Bogu ima a zahvat je nikakav.. Da slika sve i postavi
tu svatko od nas će mu pomoći a bit će gotov jako brzo i ušparat će 150-200kn.
Ja idem sa pretpostavkom da zna razmontirati gume da :zubo:

Corector:
Da, gume za novog runnera su velika investicija, to se vidi po masi primjeraka koji dan danas imaju tvornicke gume koje "na srecu vlasnika" imaju puno mesa, a grip im je manji nego sto to imaju karike u dodiru s cilindrom.

Na srecu daju se ustekat ispod 300kn recimo Pirelli evo prednja i zadnja! A za nekih 50-100kn vise za obje izbor je vec respektabilan.

Usluga balansiranja je poseban slucaj, i preko 90kmh se tek osjeti potreba, osim ako su gume spigane.

Dakle barem 700kn treba izdvojiti za zamjenu na novom runneru.

miha12357:
pa gume bi trebale bit najbitnija stavka svakog vozila, bio to skuter motor ili auto...ak neko nema za gume netreba mu ni skut a 100e nije puno dat ako se razmisli o posljedicama...primjer strgana noga, ruka...
to je moje misljenje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju