Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (21/42) > >>

Yield:
Onaj Peugeot speed fight 2 iz oglasa koji je kao nov je bio prvi izbor, ali buduci da nije mogao upaliti i da je vlasnica lagala, nju ocito i nije previse briga hoce li prodati skuter. Ima jos jedan Runner sa 8120 km kojeg sam isprobao. Ispao bi me 6900 a regan je do 4 mj i ima izgrebanu i odkrhnutu masku sa desne strane. Tako da mi se ovaj barem po nekoj racunici cini "povoljniji"

Slusao sam hrpu vasih savjeta i sve si zapisao. Zamolio sam i Marka sa foruma da ide samnom pogledati skuter prije kupnje.

Inace iz mojeg malog iskustva u ovih 2 mj koliko sam gledao i isprobavao skutere, vecina skutera ako se redovito odrzavaju i servisiraju ( serijski skuteri ), voze bez velikih problema...bili oni Peugeot, Gilera, Yamaha ili nesto drugo...nadam se da necu bit bas takav baksuz da kupim sranje :)

Tomi_ZG:
Ak kupiš stavi detaljne slike da vidimo kak izgleda

Ares2009DM:
J**** malo ogrebanu masku,ima puno manje km ako su stvarni. Ta maska se lako sredi...
Ali ti znaš najbolje.  :icon_thumright:

Yield:

--- Citat: Ares2009DM - 08 Veljača, 2016, 19:23:59 ---J**** malo ogrebanu masku,ima puno manje km ako su stvarni. Ta maska se lako sredi...

--- Kraj citata ---

Ne znam gdje sam napisao da ja najbolje znam i da skuter ima "malo izgrebanu masku.

Sa skutera je padano, ima izderanu masku i odkinut veci komad sa jedne strane, kostao bi me 200 kn vise, registriran je 5 mj. manje i nova prednja guma bi bila kojih cca 400 kn sa montiranjem.
Pa je to po nekoj mojoj logici 400 kn + 200 kn + 600 kn za masku...1200kn i 600 kn registracije u 4mj.

Dok ovaj drugi runner djeluje jako uscuvano i vise brige oko motora bez obzira sto ima 6000 km vise.
Znaci tvoje misljenje je da razlika u kilometrima ne opravdava cijenu I da uzmem skuter sa manje kilometara?

NoName_ZG:

--- Citat: Yield - 08 Veljača, 2016, 21:13:10 ---
--- Citat: Ares2009DM - 08 Veljača, 2016, 19:23:59 ---J**** malo ogrebanu masku,ima puno manje km ako su stvarni. Ta maska se lako sredi...

--- Kraj citata ---

Ne znam gdje sam napisao da ja najbolje znam i da skuter ima "malo izgrebanu masku.

Sa skutera je padano, ima izderanu masku i odkinut veci komad sa jedne strane, kostao bi me 200 kn vise, registriran je 5 mj. manje i nova prednja guma bi bila kojih cca 400 kn sa montiranjem.
Pa je to po nekoj mojoj logici 400 kn + 200 kn + 600 kn za masku...1200kn i 600 kn registracije u 4mj.

Dok ovaj drugi runner djeluje jako uscuvano i vise brige oko motora bez obzira sto ima 6000 km vise.
Znaci tvoje misljenje je da razlika u kilometrima ne opravdava cijenu I da uzmem skuter sa manje kilometara?

--- Kraj citata ---

Ja bi na tvom mjestu rade uzeo tog s vise km i lovu koju ustedis ulozis u servis pa znas na cemu si. Makar kupio ovaj s manje km, ja bi osobno uvijek provjerio sve i servisirao po potrebi da nebi kasnije bilo jao pomagaj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju