I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
netrebaš vraćati pumpu. tu rupu začepi s nečim.
bezveze stvara otpor na radilici.i šta moraš začepiti, jednu rupu promjera ni cm, u najgoru ruku uzmeš komad izolirke i zaljepiš preko.
Citat: gumy - 03 Listopad, 2008, 14:36:51netrebaš vraćati pumpu. tu rupu začepi s nečim.Ma bolje da vrati pumpu di joj je i mjesto, to je najbolji načini začepljenja! Naravno, ako mu nije problem magnet i struju vadit.Vrati pumpu i izvadi onu plastiku s radilice koja pokreće pumpu i to je to.Tak bi ja napravil
Ma bolje da vrati pumpu di joj je i mjesto, to je najbolji načini začepljenja! Naravno, ako mu nije problem magnet i struju vadit.Vrati pumpu i izvadi onu plastiku s radilice koja pokreće pumpu i to je to.Tak bi ja napravil
Citat: gumy - 03 Listopad, 2008, 20:04:01bezveze stvara otpor na radilici.i šta moraš začepiti, jednu rupu promjera ni cm, u najgoru ruku uzmeš komad izolirke i zaljepiš preko.O kakvom otporu na radilici ti pričaš? Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 19:21:17Ma bolje da vrati pumpu di joj je i mjesto, to je najbolji načini začepljenja! Naravno, ako mu nije problem magnet i struju vadit.Vrati pumpu i izvadi onu plastiku s radilice koja pokreće pumpu i to je to.Tak bi ja napravil
Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 23:26:36Citat: gumy - 03 Listopad, 2008, 20:04:01bezveze stvara otpor na radilici.i šta moraš začepiti, jednu rupu promjera ni cm, u najgoru ruku uzmeš komad izolirke i zaljepiš preko.O kakvom otporu na radilici ti pričaš? Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 19:21:17Ma bolje da vrati pumpu di joj je i mjesto, to je najbolji načini začepljenja! Naravno, ako mu nije problem magnet i struju vadit.Vrati pumpu i izvadi onu plastiku s radilice koja pokreće pumpu i to je to.Tak bi ja napravildobro ti veli.pumpa stvara otpor radilici.a neki vele a u pravu su ak se pumpa makne da se dobije cak i malo na snazi jer se radilice lakse vrti.
Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:30:33Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 23:26:36Citat: gumy - 03 Listopad, 2008, 20:04:01bezveze stvara otpor na radilici.i šta moraš začepiti, jednu rupu promjera ni cm, u najgoru ruku uzmeš komad izolirke i zaljepiš preko.O kakvom otporu na radilici ti pričaš? Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 19:21:17Ma bolje da vrati pumpu di joj je i mjesto, to je najbolji načini začepljenja! Naravno, ako mu nije problem magnet i struju vadit.Vrati pumpu i izvadi onu plastiku s radilice koja pokreće pumpu i to je to.Tak bi ja napravildobro ti veli.pumpa stvara otpor radilici.a neki vele a u pravu su ak se pumpa makne da se dobije cak i malo na snazi jer se radilice lakse vrti.Pa koji je vama???Ak izvadiš tu plastiku uljna pumpa se NE VRTI!!! Kak onda stvara otpor radilici? Jedino ak je u pitanju strujanje zraka u toj "podkomori" koje stvara radilica dok se vrti
Je..pa ja sam i radim mješavinu.. Nego dok sam to skidao malo je prašine i zemlje upalo u tu rupu jel kaj smeta ?Inače uskoro ide zamjena ležajeva C4 pa će se i očistit..
malo si se zabunil. Govorili smo o začepljivanju rupe i reko sam da stavi pumpu na mjesto al da ju ne stavi u pogon. Sad reci da to nije najjednostavnije? Kud bude s pumpom? U smeće? Nek stoji ak ne smeta.Jel sad kužiš ili i tebi pismeno poslat na kućni?
Citat: RimSo - 03 Listopad, 2008, 23:59:46Je..pa ja sam i radim mješavinu.. Nego dok sam to skidao malo je prašine i zemlje upalo u tu rupu jel kaj smeta ?Inače uskoro ide zamjena ležajeva C4 pa će se i očistit..Nebi trebalo osim ak ti nije uletio i koji kamencic. Al ak ubrzo mijenjas lagere nebu nis bilo.
Citat: dhorvat2 - 04 Listopad, 2008, 00:01:04malo si se zabunil. Govorili smo o začepljivanju rupe i reko sam da stavi pumpu na mjesto al da ju ne stavi u pogon. Sad reci da to nije najjednostavnije? Kud bude s pumpom? U smeće? Nek stoji ak ne smeta.Jel sad kužiš ili i tebi pismeno poslat na kućni? Ma da skužil sam..inače poskidam lepo zupčanike sve i samo vratim gornji dio pumpe prosto samo da začepim rupu a možda i neki poklopac od Al iskemijam ili tako neš slično...
neko svako radi po svome, ja sam svoju uljnu davnih dana skinio.