Općenito > Maxiskuteri
Kupnja maxi skutera
Tomi_ZG:
Nemojte bit tutleki,taj skuter je tada nov koštao nekih 36-37kkn,pa nemre 6 godina kasnije vrijedit samo 10kkn manje da ima i 0km,99% ljudi precjenjuje svoje krame,već u 3-4 godine korištenja vozilo izgubi 50% vrijednosti tak da je taj nexus i preskup,a ne jeftin,al dok ima ovaca bit će i šišanja
Nisam to ja izmislio to je zakon tržišta
steeef:
ali isto tak neki modeli drze visu cijenu a neki manju..isto je i sa autima i ostalim stvarima..atraktivnost,potraznja i jbg..
Tomi_ZG:
Ma potražnja je nikakva,znam skutere koji na njuškalu stoje doslovno 3 godine,kakva korist od toga
Najjače mi je kad vidim da za 15 godina stari sr150 traže 7-8-9000kn,a novi je u dućanu koštao 15000kn,i onda kuka kak ga nemre prodat godinama,al eto mutavac ne kuži u čemu je stvar,il se pravi mutav
nikola.dragicevic8:
Zakon trzista je takav kakav je. Realno je to sto si reko tomi, al nemozes nac taj skuter da ista valja ispod 16-17000. Bilo je raspalina po oglasima za 12000 - 13000. Jel bolje dat jos 500€ za uredan skuter?
Tomi_ZG:
Al koji je skuter danas uredan? Jedino onaj od poznate osobe
Jer viđao sam izvana odlično očuvane skutere,a kad skineš deklo radilice imaju lufta,cure semerinzi,sve se raspada,a skuter kod kupovine nije ružio ni niš,iskreno ja danas više nikome ne vjerujem kod tih stvari pa da se kune i majkom i ocem da valja
Osobno bi bolje kupio jeftini grob,samo da je ravan i nije popigan i onda u njega spucao ak treba i 1000 eura pa onda znam kaj vozim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju