Općenito > Maxiskuteri
Kupnja maxi skutera
rkonfic:
ako je kilometraža stvarna nebi smjelo biti kvarova , gume su kod nas obje oko 750 kn , ventile štelaš na 24000 km promjeniš ulje filter i voziš. Remen rolice iklizači nebi smjeli biti skupli od 700 kn ako treba mijenjat.
steeef:
samo remen u piaggiu košta skoro 700kn ;)
EmirF121:
Hvala svima na odgovorima.
Razumijem da ima tu održavanja i da su stavke daleko veće od 50-tke, nije to problem.
Problem je što ovaj skuter košta 2500 € što mi je prejjeftino za Nexus 300 ie 2010 godina i samim tim jako sumnjivo.
Dobio sam od prodavača sliku uvoznih papire, broj šasije i motora pa ću otići u MUP da provjerim je li ok.
Uvezen je iz Italije u martu ove godine.
Šta mislite?
Tomi_ZG:
Prejeftino?
Kaj je tebi,to je već 6 godina star skuter,pitanje je jel i te novce vrijedi,to kaj kreteni po oglasnicima nabijaju cijene je drugi par čarapa
I ovaj mi je čudan nikad nisam vidio žutog nexusa,sad jel ta boja bila u ponudi il je farban...
nikola.dragicevic8:
Treba skuter pregledat i probat, moze on na slikama bit kakav hoces, a mogu i slike bit iz 2012 godine. Ja isto ne znam da ima original zute boje. Koliko znam crveni, crni, sivi i bijeli. Al to provjeris lako po broju šasije. Cijena je povoljna kad se pogleda cijena ba trzistu, ja sam platio skoro toliko za stariji skuter sa vise km, i to sam jedva naso.Odrzavanje nije toliko skupo, manje trosi od 50 ke, troskovi ulja i filtera su tu negdje kao i kad livas svako 1000 km u 50 ku. Samo je remen skuplji, svako 12 000 km, iako se moze nabavit za 450 original. Ako ces redovno odrzavat i cuvat ga nema mi sta bit bar do 50 000 km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju