Općenito > Maxiskuteri
Kupnja maxi skutera
eladio:
treba kupiti jeftino i dobro.. to je najbolje :laughing7:
nikola.dragicevic8:
Ako se ne razumijes u te stvari i ne radis sve sam, sa 1000 E mozes tom grobu samo dignut spomen ploču od bračkog kamena. Jbg uvijek ce bit ljudi koji te hoce zajebat, pregledat, provozat i odlučit.
EmirF121:
Tomi ZG uvažavam mišljenje da je i precijenjen iako je moje da je jeftin s obzirom na ostale cijene na tržištu, a posebno je pitanje da li i toliko vrijedi.
Nego, postoji li neka stranica gdje mogu na osnovu broja šasije provjeriti tačne podatke o tom skuteru, kao što npr. postoji za BMW.
I je li bio 2009-2010 model u žutoj boji uopšte?
Šta kažete na to da je uvezen iz Italije i je li to i kod nexusa sistem desno kratko svjetlo i lijevo dugo? Vidim da samo jedna strana sja.
nikola.dragicevic8:
Mislim da ga nije bilo u zutoj boji nikad, mozda grijesim. To je normalno, kratko radi stalno, dugo naravno kad ga upalis. To za broj šasije ne znam gdje se moze provjerit, progooglaj malo.
A gle ovog bisera, samo primjer sta sve ljudi prodaju i koliko traže
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/nexus-oglas-15201619
EmirF121:
Odustao sam od 300ie mašina, treba mi ipak nešto jače pa sam povećao i budžet.
Sada gledam Gilera 500ie od 2010 godine pa dalje, Piaggio x10 350ie ili Yamaha X max 400.
Izgledom mi se najviše sviđa X max ali je skup i bojim se cijene održavanja jer ih čini mi se malo ima tako da ne znam koliko su dijelovi dostupni.
Drugi najljepši mi je Gilera 500 pa onda x10.
Zna li neko nešto više o X maxu, malo recenzija ima na netu?
Kakvi su Nexus-i 500ie od 2010 godine i noviji?
Šta mislite o X10 350ie?
Kupiti nov ili polovan skuter?
Ludim ovih dana, jednostavno ne mogu odlučiti, koji od ova 3 i na kraju kupiti nov ili polovan.
Cijene su tolike da se može kupiti i motor za te pare ali me ipak skuter više privlači i više mi odgovara zbog više aspekata.
Vozio sam Nexus 300ie i Xmax 400.
X 10 nisam i nisam Nexus 500.
X max mi je puno bolji od Nexus 300, snaga 300 je ok ali x max je svjetlosnu godinu ispred što se tiče ciklistike i ostaloga... :dontknow:
Svi aspekti me zanimaju, omjer uloženog dobivenog, ciklistika, snaga, cijena održavanja i td.
Ljudi, pomozite, uputite, dajte savjet.
Hvala!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju