Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kako se ponasate u prometu?  (Posjeta: 5435 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Scooterist_#1

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Vivacity
  • Moja Kaciga: AGV GP1
Kako se ponasate u prometu?
« : 09 Prosinac, 2015, 17:21:31 »
Forumashi opet jedna kvazi anketa...evo kakse vi ponasate u prometu? Jeste kratkog ili dugog fitilja, sta vas smeta ili nervira najvise?

Offline ivano_007

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: x9 500, DL 650, A3
  • Moja Kaciga: LS2, KYT
  • MojSetup: Serijski
Odg: Kako se ponasate u prometu?
« Odgovori #1 : 09 Prosinac, 2015, 18:35:06 »
Dugog fitilja :icon_biggrin:

Smeta mi samo kad se neko u koloni oće pristrojit isprid, a neće da pita nego guz po guz želi uć isprid
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!

Offline marac0304

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: TGB Bullet RS
« Odgovori #2 : 09 Prosinac, 2015, 19:20:28 »
Ja radim ono sto me najvise smeta kad vozim auto. Preticem sa desne strane :S

Offline Corector

• Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
« Odgovori #3 : 09 Prosinac, 2015, 22:23:51 »
Ovisi sta vozim  :laughing7: i u kakvoj sam situaciji, ako me pokusa zgaziti iz cista mira i jos mase nesto rukama onda kulturu ostavim sa strane da malo priceka.
« Zadnja izmjena: 09 Prosinac, 2015, 22:29:30 Corector »
>Od kolijevke do groba, najljepse je vjecno tripersko doba!<

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #4 : 10 Prosinac, 2015, 00:31:58 »
Forumashi opet jedna kvazi anketa...evo kakse vi ponasate u prometu? Jeste kratkog ili dugog fitilja, sta vas smeta ili nervira najvise?

jako kratkog. smetaju me vozaci sa mobitelom u rukama. vozaci koji puse cigarete dok voze. roditelji koji nemogu svoju mladunčad zavezati jer su "nemirni". stari ljudi koji ugrozavaju tuđe zivote izvodeci manevre. vozaci zet-a. zaustavljenje vozila di god im se prihtje i kad god im se prihtje jer "gospe" nemogu pjesaciti dva metra vise do ulaza. nabijanje na guzicu dok vozim barem 15-20km/h preko ogranicenja. oduzimanje prednosti. naglo kocenje na zuto u zadnjih 5 metara semafora. nevolim vozace koji nedaju zmigavce niti kad se okrecu za 180 preko ceste. nevolim ljude koji misle da je spora voznja sigurna voznja. nevolim ljude koji znaju voziti samo jednu marku i model auta. nevolim ljude koji neznaju procijeniti koliko im je "veliko" odnosno najcesce malo vozilo.

jeste primjetili da vozaci koji voze male aute imaju uvijek problema oko parkinga? cudo

Offline aragonY

• maxi forumaš
  • Mjesto: Srebrenik
  • Moj Skuter: Gilera Runner 70SP
  • Moja Kaciga: Takachi TKR-401
  • MojSetup: Abrajsani brezoni i mnogo jaka grana
  • MojSpuh: ZX-R
« Odgovori #5 : 10 Prosinac, 2015, 02:00:05 »
Zavisno od prilike, kada se neko vozi sa mnom tada pazim da vožnja bude lagana i ugodna a kada sam sam volim malo agresivniju vožnju naravno koliko mi to uslovi dopuštaju, neću sad ići u preticanje šlepera po mokrom kolovozu 50m prije zavoja i slično, kišu i mokre uvjete koristim većinom za šlajdranje pri kretanju i tako te idiotarije. A što se tiče nerviranja najviše mi smetaju vozači koji stanu na sred jednosmjerne i čekaju nekog đavola pa ih moraš probuditi trubom da se sjete da ima nas koji bismo htjeli proći, ili oni koji se parkiraju na dva parkirna mjesta pa tačno mi dođe da ga sačekam da se vrati do auta i da me gleda kako mu bušim gume. Ili kao što sam bio u situaciji da je frajer ušao na parking i ostavio auto tačno iza moga tako da sam bio zablokiran totalno, sa tri strane auta a ispred zid. Na svu sreću došao je vlasnik auta koje je bilo pored mene i izašao s parkinga pa sam se nekako izvukao pomjeranjem lijevo desno. Ovom kretenu iza sam ostavio fin natpis na autu i otišao sav bijesan kako ga ne bih polupao i napravio si probleme. O čemu ljudi razmišljaju kada rade takve gluposti, ne razumijem  :sad3:

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
« Odgovori #6 : 10 Prosinac, 2015, 10:35:03 »
Zavisno od prilike, kada se neko vozi sa mnom tada pazim da vožnja bude lagana i ugodna a kada sam sam volim malo agresivniju vožnju naravno koliko mi to uslovi dopuštaju, neću sad ići u preticanje šlepera po mokrom kolovozu 50m prije zavoja i slično, kišu i mokre uvjete koristim većinom za šlajdranje pri kretanju i tako te idiotarije. A što se tiče nerviranja najviše mi smetaju vozači koji stanu na sred jednosmjerne i čekaju nekog đavola pa ih moraš probuditi trubom da se sjete da ima nas koji bismo htjeli proći, ili oni koji se parkiraju na dva parkirna mjesta pa tačno mi dođe da ga sačekam da se vrati do auta i da me gleda kako mu bušim gume. Ili kao što sam bio u situaciji da je frajer ušao na parking i ostavio auto tačno iza moga tako da sam bio zablokiran totalno, sa tri strane auta a ispred zid. Na svu sreću došao je vlasnik auta koje je bilo pored mene i izašao s parkinga pa sam se nekako izvukao pomjeranjem lijevo desno. Ovom kretenu iza sam ostavio fin natpis na autu i otišao sav bijesan kako ga ne bih polupao i napravio si probleme. O čemu ljudi razmišljaju kada rade takve gluposti, ne razumijem  :sad3:

Ne razmisljaju. Kad mi je jedan lik 60 tak godina jednom prilikom nakon sto je zablokirao 4 auta na parkingu sto se mi mladi tako pjenimo u zivotu a kasnio sam na posao 45min radi njega, tako je samarcinu pobrao da si nije mogao misli sabrati. Naravno da od prijetnji policijom nije bilo nista. U 90% slucajeva dam ljudima mobitel i kazem, ajde zovi.. I ne zovu.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #7 : 10 Prosinac, 2015, 12:08:46 »
jeste primjetili da vozaci koji voze male aute imaju uvijek problema oko parkinga? cudo

Vozim Swifta i nemam takvih problema  :icon_biggrin:

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
« Odgovori #8 : 10 Prosinac, 2015, 14:23:20 »
Vozim relativno brzo i tecno maximalno se trudeci da radi toga ne ispastaju ostali u prometu radi npr nagle promjene smjera ili brzine, u prometu koristim mogucnosti koje mi dozvole cesta, ostali i moje vozilo a prometna pravila tumacim mastovito. Ugradim odmah u nacin voznje sva ogranicenja i tolerancije. Za takav nacin voznje uz puno kilometara u kotacima treba poznavati pravila i pratiti znakove. Kazne dobijam vrlo rijetko tj svega par u zadnjih 10 godina i auto nisam izudaro nigdje u istom periodu.
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline ropee

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: zs250gs
  • Moja Kaciga: SIVA
  • MojSetup: A
  • MojSpuh: SERIJALA
« Odgovori #9 : 10 Prosinac, 2015, 17:35:17 »
Uhhh, imam jaaaako kratki fitilj za kretene :(

Uvijek pazim, vozim brzo, uvijek dajem žmigavac prije skretanja, ne smetam nikome, prilikom parkiranja uvijek pazim da nekog ne zatvorim, ako nema mjesta idem dalje,.... No u današnje vrijeme ljudska bezobraznost prelazi sve granice  ??? , na javnom parkingu parkiram vozilo, odem obaviti nešto, vratim se natrag, auto zablokiran, trubim, obilazim, nema nikog, naravno ludim  :icon_biggrin: ne mogu izać. Nakon petnaestak minuta čekanja, vidim nema nikog, razbijem staklo izbacim auto iz brzine i gurnem ga unatrag, pa nek me opet blokira ako hoće  :toothy12:
spor i praćen

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
« Odgovori #10 : 10 Prosinac, 2015, 17:49:16 »

Uvijek pazim, vozim brzo, uvijek dajem žmigavac prije skretanja, ne smetam nikome, prilikom parkiranja uvijek pazim da nekog ne zatvorim, ako nema mjesta idem dalje,.... No u današnje vrijeme ljudska bezobraznost prelazi sve granice  ??? , na javnom parkingu parkiram vozilo, odem obaviti nešto, vratim se natrag, auto zablokiran, trubim, obilazim, nema nikog, naravno ludim  :icon_biggrin: ne mogu izać. Nakon petnaestak minuta čekanja, vidim nema nikog, razbijem staklo izbacim auto iz brzine i gurnem ga unatrag, pa nek me opet blokira ako hoće  :toothy12:

da vidis kad se gurtna zakaci za kombi ili kamion pa ostavio auta nasred ceste negdje 20-100m dalje. ahhahah kako se ljudi cude kad nestane auto. i onda pocnu ispirike kako su tu stali samo na 10 min a mi dva i pol sata cekamo...

Offline Scooterist_#1

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Vivacity
  • Moja Kaciga: AGV GP1
« Odgovori #11 : 10 Prosinac, 2015, 17:50:58 »

Ufff bome radikalno!! Haha al svida mi se! Ja osobno vrlo vrlo kratkog fitilja!! Postujem samo trudnice, starije i djecu (do 10 godina) svi ostali su mi na meti!! To govorim ako nisam kriv i neko meni radi sranja u prometu!! Ako mi neko naglo izleti ili nesto slicno pratim ga do prvog semafora ili stajanja i cekam da spusti prozor od auta ili vizir kacige i jednostavno moram izbacit iz sebe ono kaj ga ide!! Inace jako pazim na druge i postujem sva prometna pravila!!  :angry7:

Offline SF2 Freak

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Dr. Peugeot triper^2
  • Moj Skuter: Peugeot Vivacity 50
  • Moja Kaciga: Xlite , Shark
  • MojSetup: Serijala komplet
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #12 : 10 Prosinac, 2015, 21:15:14 »
Ne moram previše komentirati. Ako netko ne shvaća da je pogrješio da imam bombu bacio bi mu ali redovito retrovizore kidam idiotima koji me ugrožavaju.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Peugeot Scooters 092-306-3817
Samo Francuz :rock_:

Offline ditek

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Zip SP70, Nrg 50
  • MojSetup: Stage6 Sport Pro MKII
  • MojSpuh: Roost SP1
« Odgovori #13 : 10 Prosinac, 2015, 21:28:45 »
Ne moram previše komentirati. Ako netko ne shvaća da je pogrješio da imam bombu bacio bi mu ali redovito retrovizore kidam idiotima koji me ugrožavaju.

uf ja na ovo pucam.. sve ok svima moze dogodit greska, kriva procjena itd. ali onda bar digni ruku i sve 5 idemo dalje.. al kad me skoro ubiju pa onda jos pocnu lamatat i glupirat se eh onda je gotovo  :angry9:

Offline Valter

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: britvica među nogama
« Odgovori #14 : 10 Prosinac, 2015, 22:21:54 »
Puno sam se živcirao u prometu. Sada sam flegma. A vozim se tako da imam što manje komplikacija na putu. Ne prebrzo, ne presporo, trudim se sve pravovremeno signalizirati, a ruta je bez sumnjivih i opasnih skretanja.

Samo mi fale one kromirane šipke ko na amerikanskim vozilima da pogurnem one koji se šunjaju prema semaforu.

Offline firkefica

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg, Stupnik
  • Moj Skuter: runner vxr 180
  • Moja Kaciga: ixs hx 1000
  • MojSetup: malossi 218, polini speedcontrol, polini bregasta
  • MojSpuh: leo vince sbk evoll
« Odgovori #15 : 11 Prosinac, 2015, 00:23:39 »
ja u kamionu pogotovo kratki fitilj... vozis robu vrijednosti par stotina tisuca kuna i tak sranja... napikavam se onda do zadnjeg cma... zracna truba i udri... a ako je tak kriticno skakao sam dva puta van iz kamiona i uvjek su pobjegli na crveno

Offline ropee

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: zs250gs
  • Moja Kaciga: SIVA
  • MojSetup: A
  • MojSpuh: SERIJALA
« Odgovori #16 : 11 Prosinac, 2015, 16:53:50 »
Pred cca mjesec dana vozim po cesti, na autobusnom ugibalištu stoji bus, prolazim pored , taman na pol busa, majstor kreće i zatvara mi cestu  ??? , kočim, sviram, psujem, frajer ne ferma. Rekoh nema frke, brz sam ja  :laughing7: , pratim ga do slijedeće stanice stajem i usput mu sasujem sav katar koji sam uspio skupit po prozoru i njemu  :frajer:, mislim da od tad pazi kako se uključuje  :laughing7:
spor i praćen

Offline Valter

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: britvica među nogama
« Odgovori #17 : 11 Prosinac, 2015, 17:22:10 »
... mislim da od tad pazi kako se uključuje  :laughing7:

Ne pazi. Ima iza naljepnicu koja se popularno zove Licence to kill.

Offline firkefica

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg, Stupnik
  • Moj Skuter: runner vxr 180
  • Moja Kaciga: ixs hx 1000
  • MojSetup: malossi 218, polini speedcontrol, polini bregasta
  • MojSpuh: leo vince sbk evoll
« Odgovori #18 : 11 Prosinac, 2015, 17:33:52 »

tu nalju moze objesit macku o rep... nigdje u zakonu nema ni ne pise da on ima prednost pri ukljucivanju

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
« Odgovori #19 : 11 Prosinac, 2015, 17:49:28 »

tu nalju moze objesit macku o rep... nigdje u zakonu nema ni ne pise da on ima prednost pri ukljucivanju

upravo tako. jedan vozac zeta kojeg znam je rekao da kad ljudi stvarno zavrse na sudu radi nesrece di se bus ukljucio da je vozac kriv. naljepnica je nevazeca