Tehnički kutak > Garaža
CPI Aragon GP50 low budget
aragonY:
--- Citat: RodrigoBorgia - 06 Veljača, 2017, 23:56:49 ---Noice, čime si čistio blok?
--- Kraj citata ---
Benzin u špric boci, šrafciger i krpa za posušiti i obrisati mast..
aragonY:
Izrezao novi dihtung za top od klingerita jer je trećina starog negdje isparila. Inače kada sam tek kupio spuh od prošlog vlasnika, tu je bilo natrpano crvenog silikona pa sam postrugao i izrezao isti ovakav dihtung ali uvijek mi je dimio na tom sastavu pa sam sada malo popeglao nosače i stavio novi dihtung i više ne dimi.
I drugu polovinu nosača auspuha sam napokon iskemijao, nakon godinu dana :icon_biggrin: ne znam zašto ali ova donja polovica se jednostavno nije dala staviti ali nikako. Tako da sam je okrenuo i izbušio još jednu rupu i sad šljaka, spuh je mrtvački fiksiran. I palio sam ga prije koji dan, ispljuvao je još malo benzina zaostalog u blokovima pa se obrnulo prvih 4-5km ove sezone ;D
Tomi_ZG:
Ovaj donji nosač kod tebe je baš jako van centra,ko da nije za taj model mašine
Mada primjetio sam da su LV nosači kaj se tiče preciznosti malo u fušu,odnosno rupe,ko da ih je netko nogom kopao,ista stvar me mučila kad sam kupio polovni tt koji je bio u odličnom stanju,nikad farban vidjelo se da nije spigan il tak nekaj,znam jako dobro naštelat spuh na skuter al mi se ta ista rupa ko kod tebe nije poklapala nego je felšala za 5mm,onda ga je prijašnji vlasnik spigao(fuš) da se rupa poklopi sa blokom al su onda pucali šarafi jer ih je nosač španao pod koso,ja sam ga izravnao i prošlicao rupu na glodalici i sad je ok već godinama
Čak sam i na ganc novom zx-u na arei51 imao problema s tim nosačem,jedino je dobro kaj su ti nosači vječni i nikad ne pucaju ko recimo onaj socijalni tanki pleh nosač na giannelliju
aragonY:
--- Citat: Tomi_ZG - 14 Veljača, 2017, 22:51:08 ---Ovaj donji nosač kod tebe je baš jako van centra,ko da nije za taj model mašine
Mada primjetio sam da su LV nosači kaj se tiče preciznosti malo u fušu,odnosno rupe,ko da ih je netko nogom kopao,ista stvar me mučila kad sam kupio polovni tt koji je bio u odličnom stanju,nikad farban vidjelo se da nije spigan il tak nekaj,znam jako dobro naštelat spuh na skuter al mi se ta ista rupa ko kod tebe nije poklapala nego je felšala za 5mm,onda ga je prijašnji vlasnik spigao(fuš) da se rupa poklopi sa blokom al su onda pucali šarafi jer ih je nosač španao pod koso,ja sam ga izravnao i prošlicao rupu na glodalici i sad je ok već godinama
Čak sam i na ganc novom zx-u na arei51 imao problema s tim nosačem,jedino je dobro kaj su ti nosači vječni i nikad ne pucaju ko recimo onaj socijalni tanki pleh nosač na giannelliju
--- Kraj citata ---
I meni je bilo čudno kako se ne poklapa ali jednostavno ne ide. Kod mene je za 1cm fulalo i plus sam ovaj gornji nosač jedva uklopio. Na cilindru sam baš na knap pogodio gdje treba doći grana s tim da sam morao granu malo uvijati i nosač na samom loncu ispravljati da mi se ne bi dešavalo to što ti pričaš da nosač špana šarafe pod koso. Da li je neko prije mene to isto radio stvarno ne znam ali da je bio dobro postavljen na bivšem motoru to sigurno nije jer sam ga dobio sa varenom granom. Ima slika u prethodnim postovima ali evo..
Sve su to čari second hand dijelova :icon_biggrin:
aragonY:
Nije da je ovdje nekome pretjerano stalo ali eto red je da napišem da je čajniz mašin od danas na drugoj adresi. Novi vlasnik se istovario 4,5 kile kuna ili ti ga 1200 bosančeros maraka, preuzeo ključeve i sa osmijehom na licu na dva kotača se uputio na trip od 40km do doma.
Da da, ajde ajde da vas čujem sa optužbama kako sam nekog opljačkao za ovaj kineski šrot :jerk:
Bio on kineski šrot ili ne bio, meni je priuštio mnogo lijepih uspomena, pokazao se kao vrlo pouzdano prevozno sredstvo u serijala sa spuhom izvedbi, ukratko za moje dosadašnje apetite odlično je odradio posao a cijena je kupcu bila i više nego odlična u odnosu na ostale grobove koji se vrte po oglasima za stotinjak kuna manje.
Btw Danas sam prvi put ovjerio krajnju brzinu naspram auta. Ni manje ni više nego 80kmh u uspravnom položaju po ravnoj magistrali. Sat veli malo više, to možete pogledati na videu ispod. I eto ukratko to bi bilo to. Video ubrzanja i krajnje(po satu) je tu:
Jedan walkaround snimljen u zadnjim lijepim danima prošle sezone:
I posljednja fotografija (ovi česi nisu mogli ljepše auto dizajnirati pa su mi morali pozadinu upropastiti :sad3:):
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju