Tehnički kutak > Garaža

CPI Aragon GP50 low budget

<< < (19/21) > >>

robyakarider:
Bio pun karter benze pa propustilo kroz semering
Btw plovak ti pušta, to šta vakuum ventil pušta nema veze

aragonY:

--- Citat: robyakarider - 03 Veljača, 2017, 14:07:46 ---Bio pun karter benze pa propustilo kroz semering
Btw plovak ti pušta, to šta vakuum ventil pušta nema veze

--- Kraj citata ---

Znači mogu vratiti sve nazad?  ???
Ne pušta plovak nego je glavna dizna ostala otvorena 2h. Igla je bila dignuta zbog previše zategnute sajle gasa i to je curilo dok mene nije bilo tu.. Vjerovatno je zato i trokirao, zaljevao svjećicu na leru i onda još kad ja dam gas još više zalije i eto problema.

robyakarider:
ne zatvara igla benzinu nego plovak, igla uvijek pusta, neovisno koliko gasa je
semering pusta, u radu motora vjerovatno ne, ali ne bi ga skodilo promjeniti

aragonY:
Vratio sam sve nazad uz detaljno čišćenje  :toothy3:

Odlučio sam probati sa ovim semeringom pa ćemo vidjeti, ako bude problema riješiti će se i to.
A zbog ovoga ne razumijem vas koji radije farbate nego polirate auspuh. Ja sam polirao samo ove baš vidljive dijelove sa boka i nisam htio fušariti. Oduzelo mi je 3h ali zadovoljan sam rezultatom. Ne mogu baš reći ni da sam "ispolirao" jer još uvijek nisam upotrijebio nikakvo sredstvo za poliranje nego sam odradio ono glavno sa šmirgl papirom. Završni sam koristio P1500 i odlično je ispalo, već sada se može ogledati na njemu. Naravno da će grana opet poprimiti boju ali bar nije hrđava kao prije i trebati će vremena da se vrati u prijašnje stanje. Po meni se isplati izdvojiti vrijeme za ovako nešto a vi kako god..  :headbang:

Još se malo pozabaviti oko karba (zbog iglice) i onda moliti Boga da sunce opet počne grijati  :icon_biggrin:

RodrigoBorgia:
Noice, čime si čistio blok?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju