Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Najgluplje price koje ste culi od ljudi s njuskala  (Posjeta: 5490 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Najgluplje price koje ste culi od ljudi s njuskala
« : 04 Prosinac, 2015, 22:25:53 »
Ajde da cujem koja je kod vas bila najveca puska koju ste culi dok vas je netko zvao da bi od vas kupio nesto sto se prodaje na njuskalu i slicnim stranicama za kupo prodaju.

Mene upravo zvao covjekkoji zeli kupiti adapter za laptop i njemu je bitno da li je to model s lcd ekranom ili s ledicom.
Hm... mozda mu treba iPhone a ne nesto kaj ustekas i radi ti laptop.
 :toothy11:

ajde da cujemo, pa da se svi skupa nasmijemo

Offline Scooterist_#1

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Vivacity
  • Moja Kaciga: AGV GP1
Odg: Najgluplje price koje ste culi od ljudi s njuskala
« Odgovori #1 : 05 Prosinac, 2015, 00:40:20 »
Mene je zvao jedan lik jos dok sam prodavao Neosa jednog... i nakon par pitanja ostanju motora, pita me lik jel ikad mijenjan leteci lezaj, druk lager, zupcasti remen i klinasti... i napomenuo je da se jako kuzi i skutere pa da ne dolazi bzvz... :notworthy:

A jedan lik je prodavao Punta sad nedavno u Zg-u i pitam ga prek moba jel se mozemo naci na pol puta veli nikako noga lijeva ga jako boli pa zbog kuplunga mu nezgodno i na to ga pitam di se moze doc vidjet auto a on meni da dodem do njega doma ali neda isprobavati auto jer ako auto pali i lijepo izgleda vizualno znaci da i vozi... a bahatost tek... na to sam ga samo pitao citirano: ok za kraj molim vas recite mi jos samo zelite li vi prodat svoj auto i koji odjeb bi htjeli najvise zankraj razgovora? E onda je poklopio... :icon_biggrin:

Offline Booster 1

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Mbk Booster
  • Moja Kaciga: Givi BKCR
  • MojSetup: Italkit 50
  • MojSpuh: na dane
« Odgovori #2 : 05 Prosinac, 2015, 10:01:04 »
prije par dana dolazi potencijalni kupac renola i prodavac u servis da pregledamo auto malo vidimo sta nevalja auto cic pic iz vana pitam prodavaca ima li servisnu knjizicu kaze nema njemu rođak gasperov sve radija đabe pa nije upisiva i da stace meni servisna knjizica da sam ja mestar da ja to triban vidit sve reko dobro  onda pitam koliko kilometara ima auto kaze 125k pogledam na tablu 125k pise dizem haubu a ono na deklu motora pise 168 000 B.G (pretpostavljan brtva glave) i pun k hermetike nema sta nije skidano
pitan covika jel rađeno sta na autu kaze na 110k minjan zupcasti remen pumpa vode natezac zupcastog i jos veli da ima racun a ja pucam u sebi od smija (radi se o 2.0dci motoru koji je na lanac i nema zupcasti) i trazin barbu racun da vidim kad ono ispisani oni stari racun kemiskom bez ikakvog pecata necega reko gledam dalje vidi se da je auto farbano auspuh nazad mjenjan stavljen totalno otvoreni auto buči u pm i jos dosta gluposti vidim al reko dobro a znate li vi da ovo auto nema zupcasti a on bloka totalno sjeba sam sebe lola je vratija kilometre bacija servisnu knjizicu s nije vidija da mu na deklu motora markerom pise da je na 169tisuca nesto rađeno covik odma odusta od kupnje kad je vidija o cemu se radi a ja se dobro dobro nasmija

Poslano sa mog VOYAGER2 DG310 koristeći Tapatalk

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #3 : 05 Prosinac, 2015, 18:20:36 »
meni je bilo genijalno dok sam s prijateljem isao kupiti auto
nasao je klio 1.5 dci
uglavnom auto u "perfektnom stanju" kaze vlasnik
na kraju je bilo da su prednja vrata visjela dolje jer  je auto bio u takvoj saobracajki da se cijeli popigo
uvjeravao nas da ni jedan klio nema servo pa ni novi jer to tom autu netreba ( a ima elektricni koji nije radio)
auto se ljuljao jer su sva 4 amortizera mrtva (ne to je vlasniku bilo normalno)
a dok si otvorio gepek koji je jako tesko isao i digo tepih si vidio da je dno di je guma skroz druge boje
 :toothy11:  pravi autek bas za mlade  ;D

Offline TomoRI

• Tržnica : (+15)
  • maxi forumaš
  • 095/393-6002
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: ex Runner
  • Moja Kaciga: Suomy spec1r ex
  • MojSetup: Due+, dell 21, mhr multi, delta, kevlar, prirubnica 45,rhq
  • MojSpuh: Stage6 R1400
« Odgovori #4 : 05 Prosinac, 2015, 18:30:16 »
Sad sam se i ja sjetio par njih. Evo zadnjeg. Znači baka je odlučila da bi opet kupila auto i tu smo tražili nešto manje za grad. Odluka je pala na clio ili c4. I tako nađemo mi nekog clia u burzi (nema slike) i uz par riječi sa vlasnikom zaključak je da je autić odličan i očuvan. Nalazimo se mi ispred trgovačkog centra kad stiže bijeli clio. Prag udubljen, plastike na motoru nema, cijeli izgreban kao da ga je netko konstantno vozio kroz šumu, Na njemu neke felge kao što su na mercedesima 190 dolazile.... Na sve upite čovijek kaže da je taj auto odličan i da si mi onda nađemo novog.

Drugi je bio crveni clio storia. Jel auto bio ikad razbijan? Ne, auto je u savršenom stanju i vozi ga sin koji je na brodu pa auto propada te smo ga odlučili prodati.
Ajde dobro, idemo ga vidjeti. Desni blatobran nijansu tamnija boja, oboje vrata farbano ali nisu skidane lajsne pa se na njima vide obrisi crvene farbe gdje je prošlo kroz nešto, guma na vratima također malo visi i da ne nabrajam ostalo..
Trenutno u garaži:
Kawasaki ZX6R (2006)       Audi A6 3.0 TDI Q
Kawasaki ZX10R (2004)     Audi A8 3.0 TDI Q

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • master of transakšn
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
« Odgovori #5 : 16 Prosinac, 2015, 20:04:03 »
prije pola godine mijenjao benzinca za dizela (plin nisam htio ugrađivat) no prije nego sam se odlučio što sam htio obilazio sam svuda i svašta, kako kod osobnih pa privatnika (tzv. kod nas "žica") tako sve do ovlaštenih dilera

i tako dogovorim se ja sa likom ključ za ključ ja njemu P307 a on meni vw polo 3cilindraša
prvo što je kasnio pola sata od dogovorenog vremena (pravdao se kao problemi na poslu)

drugo u autu je interijer komplet promijenjen, od sjedala (daje i originalna) pa do radija koji ima tv koji pokriva otvore za zrak (pretvoren u neki GT model)

treće preko telefona je rekao da na satu ima 120000km ja sjedam u auto ono 375000 (moj imao 145000)

četvrto pošto sam radio sve servise u ovlaštenom, pitam ja kad je na njemu rađen zadnji servis na što mi lik kaže, prije nego sam išao u njemačku sa njime.... pitam dalje kad je to bilo na što on odgovara prije 2-3 mjeseca, pitam još dalje "gdje" kaže on stari mi je mehaničar pa to on sve odradi doma u garaži...

peto kaže on meni ako nije problem da odem do njegovog pajde koji se razumije u aute pa da pregleda stanje na što ja kažem ajd nije problem ako nije u zg, došli mi do pajde a on kaže ključ za ključ plus moja nadoplata 2500 ojra jer je polo 2003 godište i folcvagen a ja nudim pežolu koje je 2006 godište

lagani odjeb, fala i do viđenja (iako sam odustao već kad sam vidio kilometražu)

imam jednog bisera koji mi je kasnije prodavao priču da vrijedi više od 2000kn taj isti a ne pišljivih 1000kn koliko tražim za iphone

prije 2 godine prodajem čelične felge od opela sa zimskim gumama za 200kn
nazove me lik i pita jesu li još uvijek u prodaji i ako da želi mi uplatit kaparu na račun te kaže da je kod mene ili bilo gdje u gradu u roku sat i pol pa da ih preuzme
sav sretan što se riješavam toga jer mi je samo smetalo kažem mu da dođe do mene ako mu to ne predstavlja problem (da me traži jer sam po glasu kontao da je stariji lik)
on: nema problema, dolazim, vidimo se
prođe nepunih sat vremena, zvoni mi mob, zove stari da je za 5 min kod mene pa da samo izađem pred kuću da me skonta
izlazim, vodim čovjeka u garažu, gleda on u gume gume gledaju njega i tako punih sat vremena, zove on sina, dolazi i sin, nastavak gledanja u duetu -  kažem ja njemu, odo ja po jaknu i skuvat čaj/kavu dok se on odluči
počastio ih čajem, nakon što ga je popio (cca 20min kasnije) pita sin jel to zadnja cijena
moj odgovor je bio poslujem sa starim ne sa tobom, na što stari vadi ostatak od kapare za punu cijenu i pakira felge sa gumama u auto te mi se zahvaljuje na dobrom poslovanju ....

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #6 : 17 Prosinac, 2015, 15:20:00 »
Uuu ti kaj dojdu gledat su najjaci od svih.
I ja sam imao lika koji je dosao gledat i gledat na kraju je kupio skuter al gledao je dobrih sat i pol.
Al nije se htio vozit al gledaao i gledao

A najbolja je ekipa koja dode gledat bez para i cudw se dok im velis da ne trose tvoje vrijeme i da samo produze hahha

Offline Tomi_ZG

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP
« Odgovori #7 : 17 Prosinac, 2015, 15:35:02 »
Balic lik ti je nudio ovo za ajfon?
Jbt reko bi mu nek si to u guzicu nabije

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #8 : 17 Prosinac, 2015, 17:09:11 »
I ja sam imao lika koji je dosao gledat i gledat na kraju je kupio skuter al gledao je dobrih sat i pol.

A najbolja je ekipa koja dode gledat bez para i cudw se dok im velis da ne trose tvoje vrijeme i da samo produze hahha
Je, a kaj bi trebal dojt, ne pogledat nekaj kaj kupuje i iskeširat pare sam tak?
Jbg, dok kupuješ nekaj, prvo dobro pogledaš kaj je, pa ak ti se ne sviđa produžiš dalje, ko i u dućanu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • master of transakšn
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
« Odgovori #9 : 17 Prosinac, 2015, 18:50:33 »
@Tomi_ZG to je taj  ;D

ajde ako gleda ono što kupuje, brate mili pa imaš pravo da dotakneš, diraš, okreneš, prepipaš, pomirišiš,..... a ne samo gledat sa udaljenosti kao da se bojiš toga što želiš kupit

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 17 Prosinac, 2015, 19:44:10 »
Citat:
Citat: JogFromYamaha - Danas u 15:20:00

Je, a kaj bi trebal dojt, ne pogledat nekaj kaj kupuje i iskeširat pare sam tak?
Jbg, dok kupuješ nekaj, prvo dobro pogledaš kaj je, pa ak ti se ne sviđa produžiš dalje, ko i u dućanu.

naravno da smijes pogledat
al da stojis at i pol pred strojem neces ga ni upalit nego stojis i buljis u njega
ne zelis se provozati ni nista samo stojis na mjestu ko zaliven u tisini i blejis u jednu tocku je malo strange

Offline skky

• forumski biciklist
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Yamaha aerox
  • Moja Kaciga: HJC CS-14
« Odgovori #11 : 07 Veljača, 2016, 20:22:20 »
Zvao lika za Jet force, skut ima 5000 km, pitam ga jeli mjenjao rolice i remen, kaže meni on hladno da se to mijenja na 20 000 km i da se ja ne kužim u skutere, ja ono rekoh bok, čujemo se nikad!
Život je previše kratak da bi bio shvaćen previše ozbiljno!

Offline Ares2009DM

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • I'm back.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: BB u ditech kozi
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: Tuning in progress
  • MojSpuh: Crni
« Odgovori #12 : 07 Veljača, 2016, 23:54:44 »
Najbolja mi je priča dok sam bio kupac.
Zovem za malagutia f12 50 i ispitujem,sve 5 navodno...Ali kaže mi lik da se skuter ne može probati jer je "konzerviran" za zimu i da je ispustio ulje iz mašine. I da kilometri nisu stvarni već su to kilometri otkad je stavio novi cdi,jer kad se stavi cdi sve se resetira...  :laughing7:
Ali uzeo sam ga ipak,dobio ga za nekih 250 eura..Bio je šrot,al ostavio je i dobrih uspomena  :happy3:
"It's more than just a hobby."
Cvajtakt <3

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #13 : 08 Veljača, 2016, 09:51:38 »
kada pitas covjeke za zamjenu...

on odgovori ne hvala,

a ja njema, zasto??  :dontknow: :toothy3: :drunken_smilie:
« Zadnja izmjena: 26 Siječanj, 2020, 13:05:00 giannelli »
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #14 : 08 Veljača, 2016, 18:00:34 »
... ko i u dućanu.

..u dućanu samo pogledam da li je novo ili neke sitnice.. (eventualno obuca, odjeca, jbg to ne ide bez probe :D )
inace doma sam vec sve pogledao i vec znam sta zelim, i u ducan dodjem samo "preuzet"  :icon_biggrin:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline musa

• forumski skejter
  • **
  • skuter novak, više voli mijenjač
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: Runner vx 125
  • Moja Kaciga: Nolan N85
  • MojSetup: ------std
  • MojSpuh: ------std
« Odgovori #15 : 15 Veljača, 2016, 18:17:07 »
Ja neki dan išao pogledati motor, točnije gilera runner 50 sp, cijena je odlična bila, al vidi se da skuter nije pažen, tj da je bio vanka izložen, i došao ja tamo vidjeti motor, prva stvar čovjek ga pokušava upaliti i kaže da se ispraznio akumulator, zatim govori da nema goriva da mu je upalio jutros i da se izgasio..i ja i prijatelj se zaletimo do INE donesemo malo goriva, ulijemo nesto nabrzinu neki čovjek živčani..i idemo ga upaliti i neće, ja pokušavam na kurblu i opet neće, i spojili ga na kleme preko auta i opet vergla neće i na kraju nije ni upalio, eto kakvi su prodavači ...

A i bolje da nije upalio jer onda ne bi kupio ovaj motor koji sada imam.  :)
-just drive by-

Offline avr freak

• maxi forumaš