Pozdrav
Znaci imam malossi sport 70cc, novo sve, montirano, razradjeno, ima dosta kompesije ali me samo muci krajnja brzina. Getribu ima produzenu, polini sekundar, 1:9.81 ako se ne varam je zavrsni prijenos.
Skuter ima solidno ubrzanje do nekih 80km/h i stane na tacno odredjenoj brzini i nema vise ubrzavanja niti povecavanja obrtaje kao sto treba kada remen popuni polutke. Sumnjam na CDI, da ima blokadu. Inace se prica da moj model euro1 nema blokadu na obrtajima ali nisam siguran.
setup je:
Malossi sport 70cc
Malossi tvrde opruge kvacila
Malossi VL9 usis
Stage 6 srednja jacina centralna opruga
Stage 6 sport pro variator i 7.5g rolnice (malo tesko ali cini mi se da najbolje ide sa njima, mozda stavim opet 6g kasnije)
Leovince ZX
karburator je jos uvijek serijski 12mm jer nemam sada para za drugi, uskoro ide dellorto 17.5
Polini sekundar 16/44 i serijski primar od AC modela
Znaci drzi stalno na konstantnim obrtajima cak i kada se popne remen na vrh variatora, obrtaji se ne dizu. Remen je dosta istrosen, stari je neki i presao sam puno sa njim, dali je pametno uzeti malossi x-special jer mi je jedino dostupno ovdje da ne narucujem, a inace su malo kraci pa me brine da nece jos smanjiti brzinu. Isto tako vidim ima na e-bay-u dosta cdi-ova koji imaju istu steku a bas su jeftini, pa neznam jeli pametno da narucim jedan pa da probam??
Molim pomoc