Meho kaze da pumpica ubrzanja ne radi kako spada, da cok nije bas, da glavni ventil, ne znam. Nisam siguran da je meho strucnjak, kaze da je karb cvk. Ja mu kazem da znam da u teh. manualu pise da je ili walbro ili keihin. On kaze da je cvk, nije ni jedan ni drugi. I onda ja u service manualu vidim keihin cvk.
Skuter je prije isao ok, ali je trosio 6 litara i prduckao kod otpustanja gasa. Sad kad ga je sklopio, da pali na prvi zub, ali da dimi za popizdit kad das gas i trosi jos vise.
Necu govorit o imenu jer tip nije pi*da, ali volio bi ako netko zna svoj posao kako spada u Puli ili okolici, da mu donesem i da mi napravi posao. Dakle ako znate pouzdanog strucnjaka za bev u Puli ili okolici, slusam savjet.
j****u, nije da sam laik za karbove, raskopao sam ih ohoho u eri APNova, ocistio sam i podesavao one na Aprilia Pegaso 650, ali vise nemam volje kopati, pa ga nisam htio sam skidati. I meni se cini da ne treba mijenjati cijeli karb, nego ev. te neke dijelove, tipa dizne, iglice, membrane, cok, stovec, nema se sto u samom tijelu karba potrositi.
A kako bev ima 34000 km, mozda i nesto s ventilima ne stima, podesavanje zazora, mozda je neki izgorio, boo...