Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vase nezgode i padovi sa skutera/motora

<< < (5/8) > >>

antkes:
Ima san i ja jedan glup (uz onu malu kilometrazu sto sam napravio sa njim hah)
Jos kad je bio razdrndan cili kad sam ga kupio,jako je zustro kretao,puni gas nista i onda odjednom samo potegne ko da ga svi davli tjeraju,i ja tako u garazi jednog centra idem da cu krenuti kad odjednom neka bakica izleti,a mene potegne i da ne udrem u nju,ja na bok

Tomi_ZG:
Jbt ja i pješke padam,a kamoli sa skutera,jednom sam čak i iz auta uspio ispast

miha12357:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Studeni, 2015, 12:11:21 ---Jbt ja i pješke padam,a kamoli sa skutera,jednom sam čak i iz auta uspio ispast

--- Kraj citata ---

To ono kad izlazis normalan iz birtije i neka budala ti stane na ruku?

TomoRI:
Jedan jedini pad ako se to uopće može nazvati je kad sam kao dijete od 7 godina dobio tomos crossa, jednostavno sam napucao gas a on je izletio od ispod mene. Ja sam proletio dva-tri koraka za njim i na pod. Ništa strašno, bez ogrebotine. Ostalih padova nije bilo ali je ovo ljeto s rs-om bilo svega i svačega. Jedno struganje po braniku uz cestu s nogom jer mi je vozač iz suprotnog smjera hladno presjekao traku do prolaženja po bijeloj crti skroz u ljevom nagibu uz stijene na Plominci zbog forsiranja motora za "velikim motorima". Sve je prošlo dobro i to mi je bila dobra škola...  :icon_thumright:

ajlavsrku:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Studeni, 2015, 12:11:21 ---Jbt ja i pješke padam,a kamoli sa skutera,jednom sam čak i iz auta uspio ispast

--- Kraj citata ---

Nesto mi je ovo sve poznato hahaha :)))

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju