Ostalo > Razne offtopic teme :)
Vase nezgode i padovi sa skutera/motora
Scooterist_#1:
Dakle forumasi eto jedna tema o (n)vasim nezgodama na 2 kotaca... zanimaju me iskustva... jeste pali kad, jel ima onih koji nisu (jos) nikad itd?
firkefica:
dva pada...
prvi 2013. na stazi s SMR-a, ruka pukla ns tri dijela i zgulio se
drugi ove godine 3. mjesec s vxrom puko ventil na zadnoj gumi na 120... meni nista, kaciga dve tri crte, jakna smece, runner dvije plastike pogulio i jedna pukla
MarinM:
Huhh ;D Pao sam 6 puta, 2 puta glupost,2puta zablokiran gas, i 2 puta nisam kriv :hmh:
1. put sam pao dok me prijatelj vozio na vlastitom aeroxu,nisam ni osjecao bol bio sam zauzet skidanjem bogova majmunu sta seta psa retardiranog bez uzice :dontknow:
2. put sam pao sa skutera od tog istog prijatelja,naturpijani skuco i pred zavoj od 180 ja pustim gas kad ono vidi vraaga ostao pod gasom :laughing7: polomio se ko debil,slomio ruku natukao sve moguce i nemoguce a imao sam i kacigu i jaknu i rukavice.
3.put sam pao sa automatika dok sam isao cimat,ako se uopce moze nazvat padom.. cimao i prebacio mi je u drugu on uteko ja osto na koljenima :toothy11:
4.put sam pao sa svog roxa u opatiji,decki iz ovih krajeva znaju stanje ceste i asfalt tamo. pocela kisa a ja frajer svaki zavoj noga dole i gas po boku,dok u jednom zavoju nije na pola taman promjena asfalta,i kad sam dosao na taj jos gori asfalt (gore od gorega) samo jos izbacio guzicu i polego se a ja sjeo na guzicu na pod,nista strasno.
5.put sam opet pao sa svog roxa kad mi je zablokirala sajla gasa na zadnjemu,ubio boga u sebi,ubio boga u aeroxu..ali eto jos sam ziv
6.put sam pao sa svog Rsa,kad mi je ludi clio uzeo prednost i raskobecio sam se uzduz i popreko jadnog clia.
Eto svih mojih padova nadam se da nece ubrzo neki novi
miha12357:
1. Put s tomosa tocnije 15-ice, stuko vilicu, ramu sebe izgulio ko da sam roknio iz aviona, zbog corave babe presla na moju stranu i ja kud nek u grabu...bolje neg u babu!
2. Put s batine majku joj iscasio rame sj#bo koljeno potrgo prst na ruci (neznam kak ni dan danas) i jos k tome gaanc novu kacigu slupo..a na jebenoj batini samo akumlator frknio...to je bilo pola moja krivnja a pola tih tak odurnih kineskih guma...
Scooterist_#1:
--- Citat: firkefica - 19 Studeni, 2015, 00:05:08 ---dva pada...
prvi 2013. na stazi s SMR-a, ruka pukla ns tri dijela i zgulio se
drugi ove godine 3. mjesec s vxrom puko ventil na zadnoj gumi na 120... meni nista, kaciga dve tri crte, jakna smece, runner dvije plastike pogulio i jedna pukla
--- Kraj citata ---
Dobar si... :toothy3:
Moja karijera padova:
Prvi 2012.- tek uzeo Vivacity i na putu od Crnomerca do doma u svojoj ulici idem u zavoj vidim frajera na biciklu i da cu na desno da ga izbjegnem i on udesno... s volanom nju pod rebra ja uspio ostat na nogama on ok ja ok motor na podu zgrebana podnica... frajer neki teski doper odma mi bio sumnjiv..
Drugi 2013. - s istim motorom vracam se iz grada i na raskrizju na Tresnjevackom placu tocno zalaufam se nekih 60-70 i kak je sunce bilo bas nisko i picilo ravno u oci tak me zaslijepilo malo i nisam vidio da zena ispred mene naglo koci i ravno u zadnji kraj... motor se zapiknuo pod branik od Volva starog s prednjim kotacem i ostao tako i ja na njemu nikakvih ozljeda cak ni stete...
Treci 2014.- Yamaha Jog, idem u auto kreso tu na Voltinom i kak su oni kameni blokovi stavljeni sa zadnje strane i ekipa uvijek s motorima prolazi izmedu da ne ide okolo tako i ja redovito tim putem... uglavnom da cu proc i vidim neku pipicu dobru i kao napravit cu mali slalom i sljunak sitni se naso pod zadnjim kotacem ode zadnji kraj udesno i pljas... ja sam natuko malo ruku i zdero saku i kuk desni malo zesce tak da i dan danas me taj oziljak podsjeca na glupiranje tog dana... sve zbog pipice...haha..a motoru sve na desnom kraju izderano ali nista puklo...
Btw na oba motora su bile MC16 SAVA SHIT
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju