Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vase nezgode i padovi sa skutera/motora

<< < (4/8) > >>

Corector:
A sta mislis koje srece moras biti da te pogodi ispucana lopta direktno u kacigu sa strane dok se normalno vozis ulicom?

A jednom mi se desilo da su me neki nepoznati lokalni klosari "isamarali" po kacigi dok sam ih pustio da predju zebru. Dakle neka djecurlija, iz dosade isli radit pi*darije, i jednog sam uhvatio sa skuterom dok su bjezali kroz parkice i ulice. "Nisam ja majke mi, onaj prvi uvijek radi neka sranja!"

Nisam pao, ali sjecam se da sam se u te dvije situacije vozio najsigurnije sto sam mogao  :icon_biggrin:

I jos jedna pi*darija, prosle godine 1.11. kasna vecer na staroj karlovackoj, frend malo ispred, ja dijagonalno desno malo iza, i njemu se raskelji sismis i to rasirenih krila preko vizira. I frajer se scima, krene otresat sismisa i odbaci ga pored mene. Ja sam mislio da je neka vrecica doletila.
Okrenemo se da vidimo, kad ono sismis. Haha

JosipMarijanovic:
Padove sa quada necu spominjati jer to je malo blaza verzija crossera. Tog je bio i previse, ali barem sam se naucio padati.

Na skuteru je bio samo jedan odneseni zec kad sam jurio niz brdo poslije Karlovca u smjeru Slunja. U punoj brzini sam maznuo zeca sa plastikom ispod desnog bubrega. Ostao sam na skuteru jedva da ne podletim pod auto koji me obilazio u tom trenutku.

avr freak:

--- Citat: Matija97 - 19 Studeni, 2015, 09:04:13 ---Pouka price,ne vozi prijatelja koji se ne zna vozit na motoru  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jako dobro a stvarno istinito, ja skoro nikad ne vozim nikoga baš radi toga. Ja lijevo on desno..
Jedino još moram curu naučiti tome ali bude uhvatila grif ;D

Ivan031:

--- Citat: Matija97 - 19 Studeni, 2015, 09:04:13 ---Par glupih padova na automaticu ko klinac.I jedan ozbiljniji pad s fantoma cini mi se prosle godine.Vozim frenda,nizbrdica,malo se zaletio(ko i inace kad sam prolazim tamo),kocim,ja u jednu stranu,frend u drugu stranu,pokusavam ga jos napet u kontru da prodem i kad shvacam da necu proc izgovaram: "a u k**ra*",prednjim kotacem bocno liznem rinzol i padamo.Uz cestu je bilo kao brdasce.Pogodili smo bokoN to brdasce,frend se odbije od mene nakon sto me nabio na protuoklop od udarca,ja se izokrenem u zraku skup s motorom na kontra stranu.Gas zblokiro,ja sav zapetljan trazim na sljepo kljuc da ugasim motor,trazim al ne uspijevam.Frend se dize,dize mene i vidim kljuc na podu.Zagusim nekako motor i dizem ga na kotace,prve frendove rijeci bile su: "a jbt ode mi najdraza trenirka"  :laughing7: Dolazimo doma,koljeno se hladi i pocinjem osjecat bol,sva sreca nista nije puklo vec samo natuceno.Skuter malo zguljen,auspuh udubljen poprilicno,popigana rucica kocnice,zgrebana prednja felga i puknut gumb anlasera.Pouka price,ne vozi prijatelja koji se ne zna vozit na motoru  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To je najgore jebes to sto si pao al trenerka neeee
Bilo je padova al nista strasno  :frajer:

MarinM:

--- Citat: avr freak - 19 Studeni, 2015, 10:53:20 ---
--- Citat: Matija97 - 19 Studeni, 2015, 09:04:13 ---Pouka price,ne vozi prijatelja koji se ne zna vozit na motoru  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jako dobro a stvarno istinito, ja skoro nikad ne vozim nikoga baš radi toga. Ja lijevo on desno..
Jedino još moram curu naučiti tome ali bude uhvatila grif ;D

--- Kraj citata ---

Nema jedne cure da se vozila a nije znala,cim sjedne kazes joj samo se opusti kako ide motor ides i ti hahaha brzo one to pokopcaju.. Naravno moras im jos rec da se moraju drzat za tebe priljepljene da je tako najsigurnije  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju