Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hobi-Personalizirane šalice
mandetablet:
--- Citat: Grale - 01 Siječanj, 2016, 03:56:56 ---Fora su.
Ali kao prvo, stavi slike u temu onda, jbt fejzbuk, ne mislim ti lajkat taman da i imam fejs, samo zato da bi pogledal ostatak radova. Ako si došla na forum radi toga, budi malo kreativnija pa napiši post u kojeg ćeš ubacit nekolko slika radova, a ne link ma fejs, to je nikakva reklama.
--- Kraj citata ---
Hvala!
Ne moraš lajkat stranicu samo da bi ih pogledao. FB stranica je tu na temi pa kad god ti padne na pamet možeš kliknuti I pogledati, jer tamo ću stavljati sve slike, da ne bude sad na sto strana.
mandetablet:
[/quote]ja bi narucio jednu ako mi mozes nacrtati jedne onak sexy crvene štikle ?
[/quote]
Mogu :). Javit ću ti se preko privatnih poruka kad nacrtam da vidiš ako ti se sviđa. Ali ubuduće mi se možete javiti preko fejsa ili preko mail adrese koju sam napisala. Hvala
steeef:
radi se o tome da nemaju svi fejzbuk,mogla si stavit u jedan post 3 slike da se vidi o cemu se radi i toe to.
mandetablet:
Stvar je u tome što ne znam postaviti sliku na ovom forumu :dontknow: . Zato sam stavila facebook stranicu https://www.facebook.com/sarenesalice . Stranica je otvorenog tipa I ne treba se imati facebook da bi se pogledalo što je na njoj, eventualno mene traži nekada sigurnosni kod da ukucam da dođem do stranice, ali ne moraš imati fejs da bi je pogledao.
Tko nema fejs može mi se javiti I preko maila koji sam već navela da pošaljem slike I da se dogovorimo.
:toothy9:
mandetablet:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju