Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hobi-Personalizirane šalice

(1/9) > >>

SkejterKlido:
Pozdrav decki,kao prvo ispricavam se ako je tema u krivoj rubrici ali nisam mogao naci niti jednu pribliznu gdje bi isla ova tema..
Uglavnom poceo sam se bavit izradom personaliziranih šalica,dakle izrađujem šalice sa slikom po volji koju kupac hoce na salici.
Posto nemam di napisat da ih prodajem jer nema teme za to napisat cu tu,znaci ako koga zanima salica neka mi se obrati na PM i sve cemo se dogovorit,te ako ste voljni pomoci posto sam nov u tome i razglasit okolo drugima jos bolje to bi mi puno znacilo,ako admini smatraju da je tema za smece slobodno neka je obrisu nemam nista protiv toga  :)

Evo par mojih uradaka:

zvonkec92:
majstore sve su odlične pogotovo ova VW  :toothy3: ,  bolje da si napiso Baotian :P

btw ja bi kupio jednu po naruđbi na kojoj piše baotian i njegov logo ??

valjda će ljubo golf driver shvatiti šalu

ljubo--.. :icon_tongue:

mario1984:
Kolika je cijena?

SkejterKlido:

--- Citat: zvonkec92 - 17 Studeni, 2015, 20:53:11 ---majstore sve su odlične ali ova WV  :toothy3: ,  bolje da si napiso Baotian :P

btw ja bi kupio jednu po naruđbi na kojoj piše baotian i njegov logo ??

valjda će ljubo golf driver shvatiti šalu

--- Kraj citata ---

Ta WV je ispala tako kako je ispala ipak je prva bila i nisam bio siguran kako bi smjestio tekst i logo,priznajem ispala je malo pre razvucena pa se slova ne vide trebao sam to smanjit,moja greska  :toothy3:

Jvi se na PM dogovorit cemo se za detalje

--- Citat: mario1984 - 17 Studeni, 2015, 20:57:34 ---Kolika je cijena?

--- Kraj citata ---

Cjena je 40 kn sto mislim da i nije puno s obzirom da drugi prodaju i po vise,a imao sam to priliku vidjet  :dontknow:

Corector:
Zanimljivo, svidja mi se  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju