Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hobi-Personalizirane šalice

<< < (7/9) > >>

Josip-98:
Cudno nije corector jos napisa koju samo se njega ceka da ukvari posa skejterklidi

mandetablet:
Možda nisi pažljivo čitao ali ja svoje crtam rukom, bojama I kistom, a on samo stavi u stroj I on otisne sliku. Mislim da kod mene ima više posla. Al svakome tko šta voli. Mislim da ti usporedba sa cijenom nije na mjestu.

zvonkec92:

--- Citat: mandetablet - 31 Prosinac, 2015, 12:50:17 ---Možda nisi pažljivo čitao ali ja svoje crtam rukom, bojama I kistom, a on samo stavi u stroj I on otisne sliku. Mislim da kod mene ima više posla. Al svakome tko šta voli. Mislim da ti usporedba sa cijenom nije na mjestu.

--- Kraj citata ---
ja bi narucio jednu ako mi mozes nacrtati jedne onak sexy crvene štikle ?

Corector:

--- Citat: Josip-98 - 29 Prosinac, 2015, 14:06:16 ---Cudno nije corector jos napisa koju samo se njega ceka da ukvari posa skejterklidi

--- Kraj citata ---

Jarane, moj post je na 1. stranici!  :headbang:

Grale:
Fora su.
Ali kao prvo, stavi slike u temu onda, jbt fejzbuk, ne mislim ti lajkat taman da i imam fejs, samo zato da bi pogledal ostatak radova. Ako si došla na forum radi toga, budi malo kreativnija pa napiši post u kojeg ćeš ubacit nekolko slika radova, a ne link ma fejs, to je nikakva reklama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju