E, na tom setupu obavezno moras ukloniti zuti centralni. Stavljaj serijski jer su sada rolice lagane, a centralni pretvrd.
Garantiram da ce krajnja porasti i rezultati moraju biti bolji
Sve ovisi kakav je prijenosni omjer. Moj rox kad se vario raširi do kraja i kad je remen poravnat sa vrhom variomata i propelera te kada je feder stistnut do kraja, sa serijskim auspuhom i na trophiju nemrem dobit da počnu rast okretaji.
Jedino pod nizbrdicu. I to jako sporo rastu. A brzina po cajgeru na ravnici je oko 100-105 dok se sam vozim!
Neznam za nove ali aeroxi imaju dosta dug prijenos. I stavljanjem due plusa, CDI-ja, multivara i narda motor bez problema navuče 115-120 realnih i to baš zato jer ako se motor vrti na višim okretajima, sporije se vrši širenje variomata u odnosu na povečanje brzine motora i vario se tek raširi do kraja na puno većoj brzini!
ZX koji radi na malo više od 8000 okretaja kroz ubrzanje, okretaji tek počinju rast na nekih 105 km/h po cajgeru. Al do 110 se ti okretaji tolko malo promijene da je to malo i čudno...
Frend ima 60 kila i na laganoj nizbrdici u 500 metara nateral je mog roxa 120! Ali nizbrdica je praktički nevidljiva. Osjetna je! I to tek kad se ide nazad
I nek te prati kinez kolko god hoće... može se j***!!