Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: rakitje00 - 26 Rujan, 2008, 23:44:35joj daj taj kinez nejde 80 banki ko ni matrix 125...kaže on ide 90-100
joj daj taj kinez nejde 80 banki ko ni matrix 125...
jbt andy ide taj tvoj rox....a moj k**ra*...ubicu se.. se mjenjas?
Citat: PROOF - 27 Rujan, 2008, 11:30:27jbt andy ide taj tvoj rox....a moj k**ra*...ubicu se.. se mjenjas? imas tcr, a mjenjao bi se ccc.
Citat: andy - 27 Rujan, 2008, 00:24:46Citat: rakitje00 - 27 Rujan, 2008, 00:17:56ide u krajnjoj ko od andya rox negdi,andy kolko ti max ide rox po vurama...evo to sa multivarom i zxom.. to je nenaštelano još jer čekam kvačilo i feder i rolicepo ovoj rozo crvenoj crti ide sada... bez kvačila i kevlara i nenaštelan..sad ti je po toj rozoj crti negdje 95.mozda ga i dobijes do 100.naravno mislim na ravnom.
Citat: rakitje00 - 27 Rujan, 2008, 00:17:56ide u krajnjoj ko od andya rox negdi,andy kolko ti max ide rox po vurama...evo to sa multivarom i zxom.. to je nenaštelano još jer čekam kvačilo i feder i rolicepo ovoj rozo crvenoj crti ide sada... bez kvačila i kevlara i nenaštelan..
ide u krajnjoj ko od andya rox negdi,andy kolko ti max ide rox po vurama...
otkad kinez ide?Baotian 125 i sve to se namuci dok dode do 90. Serijala da ti je rox malo bi bio brzi i jaci od tebe jer aerox kao serijala nejde nikam...ovak ga imas 100%! Znam po sebi, furo sam ja aeroxa
care, nema apsolutno šanse da on tebe stigne!poznata ti je moja luna sa recimo solidnim base setupom! utrkivao sam se nako iz zajebancije sa susjedom koji vozi baotiana 125ccm! imam ga u startu, ubrzanju i 100% u krajnjoj
ma hhtio sam reći to da ako ga ja imam da bi ga i ti na serijali mogao dobiti! razlike će biti naravno manje ali pobjeda je tvoja!kladim se u 50 kuna na tvoju pobjedu, hoće li ko?