Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse
A piše da zbog istećene prometene i osiguranja. Ali to piše onak po člancima pa sam ja tražio. Uglavnom minimalno 7000kn kojih od mene neće vidjeti , bar ne u skorije vrijeme.
ako nevide 7000kn onda ce viditi vise kasnije. kamate na to samo rastu. gori su od lokalnih kamatara
Mogu kamate meni biti i 10 milijardi ali niti to nebudu vidli , jer casha nemam. Nemreš od nekog tražiti nekaj kaj nema i nije u mogućnosti to nabaviti.
25.11. saslušanje.
Naravno da mogu i hoce. Cim se negdje zaposlis i pocnu ti sjedati place na racun odma ce ti nastupiti blokada. I imovinu ti mogu oduzeti. Ako imas auto ili skuter na sebe a imas. I prodaju ga za sicu neku koju netko ponudi i ti opet moras razliku platiti. Svasta oni mogu kad hoce.
Jesi ti dobio lovu od odstete od nesrece od zenskinog osiguranja?
Dobio sam da. Pa nek sjednu ... nasjedit će se onda . Auto vrijedi po katalogu 1800kn + tko kaže da ga ja neću staroj dati i skuter burazu. Tako da iskreno nasjedit će se na računu i to jaaaako dugo i na posljetku uzaludno jer u - (minus) nemogu.
+ zakon kaze da auto i skuter neces dati nikome jer ga nemozes ni prepisati. + tvoju imovinu mogu oni rasprodati ako zele i namiriti dugove ako zele.. + ako mislis cijeli zivot biti blokiran radi 1000e onda si stvarno biser. kaj nemislis nikada u zivotu raditi i primati placu preko racuna? 0 bodova od radnog staza? nemozes u minus ali dug moze biti sve veci i veci. a u slucaju bilo kakvog daljnjeg prekrsaja ako sudac vidi da nema koristi od lupanja kamata moze odrediti zatvor da bi odradio novce, makar je ovo krajnja opcija i najmanje moguca jer su nam zatvori puni, ali je kolega sa posla lezao 2 dana u remetincu radi 500kn kazne koju je dobio prekoracenjem brzine i nije htio platiti.
Ma kakav zatvor... daj Joza ne mlati gluposti... niko nije u zatvor otiso zato kaj mu nemaju kaj skinut s racuna...
Taj njegov frend laže jer iz 2. ruke znam da kada dođeš u ćuzu za ispod 2000kn te puštaju odmah van i potpisuju papirologiju kao da si bio i odležao baš iz razloga kaj su pre puni.
A kaj se tiće skidanja s računa. Nakon 5g je zastara jer ako 5g nisam platio niti lipe , a oni nisu poduzeli ama baš ništa to je njihov problem. Osobno sam bio dns u ustanovi "Besplatna pravna pomoć" i preispitao sve mogućnosti.
1. Najvjerojatnije ništa neću dobiti
2. Ovaj slučaj je zastara ako se od 21.5.2013 do 21.5.2015. nije ništa poduzelo i sada su se oni sjetili.
3. Nešto stroža kazna je sjedanje na račun - ukoliko se ne plaća kazna 5g bez da ikakav iznos skinu je zastara.
4. Ne oduzimaju imovinu to su ekstremni slučajevi bez obzira kakve kamate bile.
5. U zatvor se ne ide osim ako ti to ne tražiš da ih skineš sa grbače.
Eto to je to. Znači mogu sjesti na kaj god hoće ali na kraju će sjesti na crnačku onu debelu jer od mene mogu dobiti 16lipa koje imam na računu i nemogu ih skinuti.