Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Peza kao zgewindani Lamborgini
Ja pojma nemam nis. Nikada nisam dobio nista. Mislim platio bi da sam dobio u 50% manje cijene i bok ali ovo nema smisla.
Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse A piše da zbog istećene prometene i osiguranja. Ali to piše onak po člancima pa sam ja tražio. Uglavnom minimalno 7000kn kojih od mene neće vidjeti , bar ne u skorije vrijeme.
Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 11:31:37Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse A piše da zbog istećene prometene i osiguranja. Ali to piše onak po člancima pa sam ja tražio. Uglavnom minimalno 7000kn kojih od mene neće vidjeti , bar ne u skorije vrijeme.ako nevide 7000kn onda ce viditi vise kasnije. kamate na to samo rastu. gori su od lokalnih kamatara
Citat: JosipMarijanovic - 11 Studeni, 2015, 14:52:33Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 11:31:37Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse A piše da zbog istećene prometene i osiguranja. Ali to piše onak po člancima pa sam ja tražio. Uglavnom minimalno 7000kn kojih od mene neće vidjeti , bar ne u skorije vrijeme.ako nevide 7000kn onda ce viditi vise kasnije. kamate na to samo rastu. gori su od lokalnih kamataraMogu kamate meni biti i 10 milijardi ali niti to nebudu vidli , jer casha nemam. Nemreš od nekog tražiti nekaj kaj nema i nije u mogućnosti to nabaviti.25.11. saslušanje.
Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 15:31:18Citat: JosipMarijanovic - 11 Studeni, 2015, 14:52:33Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 11:31:37Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse A piše da zbog istećene prometene i osiguranja. Ali to piše onak po člancima pa sam ja tražio. Uglavnom minimalno 7000kn kojih od mene neće vidjeti , bar ne u skorije vrijeme.ako nevide 7000kn onda ce viditi vise kasnije. kamate na to samo rastu. gori su od lokalnih kamataraMogu kamate meni biti i 10 milijardi ali niti to nebudu vidli , jer casha nemam. Nemreš od nekog tražiti nekaj kaj nema i nije u mogućnosti to nabaviti.25.11. saslušanje.Naravno da mogu i hoce. Cim se negdje zaposlis i pocnu ti sjedati place na racun odma ce ti nastupiti blokada. I imovinu ti mogu oduzeti. Ako imas auto ili skuter na sebe a imas. I prodaju ga za sicu neku koju netko ponudi i ti opet moras razliku platiti. Svasta oni mogu kad hoce. Jesi ti dobio lovu od odstete od nesrece od zenskinog osiguranja?
Citat: JosipMarijanovic - 11 Studeni, 2015, 16:58:09Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 15:31:18Citat: JosipMarijanovic - 11 Studeni, 2015, 14:52:33Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 11:31:37Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse A piše da zbog istećene prometene i osiguranja. Ali to piše onak po člancima pa sam ja tražio. Uglavnom minimalno 7000kn kojih od mene neće vidjeti , bar ne u skorije vrijeme.ako nevide 7000kn onda ce viditi vise kasnije. kamate na to samo rastu. gori su od lokalnih kamataraMogu kamate meni biti i 10 milijardi ali niti to nebudu vidli , jer casha nemam. Nemreš od nekog tražiti nekaj kaj nema i nije u mogućnosti to nabaviti.25.11. saslušanje.Naravno da mogu i hoce. Cim se negdje zaposlis i pocnu ti sjedati place na racun odma ce ti nastupiti blokada. I imovinu ti mogu oduzeti. Ako imas auto ili skuter na sebe a imas. I prodaju ga za sicu neku koju netko ponudi i ti opet moras razliku platiti. Svasta oni mogu kad hoce. Jesi ti dobio lovu od odstete od nesrece od zenskinog osiguranja?Dobio sam da. Pa nek sjednu ... nasjedit će se onda . Auto vrijedi po katalogu 1800kn + tko kaže da ga ja neću staroj dati i skuter burazu. Tako da iskreno nasjedit će se na računu i to jaaaako dugo i na posljetku uzaludno jer u - (minus) nemogu.