Općenito > Propisi

Poziv na Sud - zastara

<< < (12/18) > >>

miha12357:
4godine je zastara za prekrsaje...moj savjet ako mozes zatvaraj racune i sve sto je na tebi odjavi prepisi samo da nemas nista...i doc ce ti zastara nakon tih 4 god...a opet nisu to milijoni da nemozes platit...u pola ce sudac smanjit sam moras plakat il nezz kaj...

Corector:

--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Studeni, 2015, 12:13:35 ---
--- Citat: Corector - 12 Studeni, 2015, 12:09:23 ---Suhi ak ti je to prvi put na sudu, postoji mogucnost da ces morati platiti dosta manje, mislim da sam ja platio 1/3 i jos mi je to podijelila na mjesecne rate. Svjesno sam uletio u jednosmjernu ulicu s autom, u koju svi uletavaju iz svima poznatih razloga tako da nisam imao sanse ne platiti bas nista.

To je bilo pretprosle godine.

A prosle sam trebao popusiti 7300kn zbog nereganog skutera, neosiguranog, i neimanja vozacke i prometne. Dok sam podesavao blokadu par ulica od doma. Drugi dan sam regao skuter. A uspio sam se izvuci sa 0kn uz pomoc dobre zalbe, i odredjenih rizika.

--- Kraj citata ---
jesu te na sudu pitali jel imas ili nemas novaca? i kako ih trosis ili ne trosis?

--- Kraj citata ---

Nisu

Tomi_ZG:
Ja mislim da će mu spičit dve-tri hiljade max jedinstvene kazne(nezaposlen,student) i još na rate tak da nije smak svijeta.

Ja sam mu još davno rekao da sačuva dio odštete za kaznu,ovo je sad škola jbg

SF2 Freak:
2-3 hiljke neće vidjteti. Eventualno na rate na 10 godina.
Što se tiće lovu koju obrćem to je preko student servisa. A sada više nitako nemam cash.
2 i pol godine čekati pa spičit kaznu a znaju da sam dobio od odštete. Boli me k**ra* kaj su ćekali 2 godine kaj trebao sam lovu staviti na stranu i sjediti kraj te kuverte i ćekati da me zovu 2 godine.
Reko sam cash neće vidjeti od mene. Vidjet ću kolka je kazna ako bude nešto bijesno iznad 1000kn bez mogućnosti na rate i prepolavljanja kazne neću niti prepisivati sa sebe išta nego nek si odu sami po tu moju imovinu koja naravno neće biti kod mene nego rađe bum u savu bacio sve nego lopovima dao.
Protiv lopova sa lopovlukom eto to je ono kako se treba tretirati ovu državu. Krast di se stigne jer ti najmanje najebu ali i ako najebu imaju ćime platiti.

JosipMarijanovic:

--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2015, 13:10:16 ---2-3 hiljke neće vidjteti. Eventualno na rate na 10 godina.
Što se tiće lovu koju obrćem to je preko student servisa. A sada više nitako nemam cash.
2 i pol godine čekati pa spičit kaznu a znaju da sam dobio od odštete. Boli me k**ra* kaj su ćekali 2 godine kaj trebao sam lovu staviti na stranu i sjediti kraj te kuverte i ćekati da me zovu 2 godine.
Reko sam cash neće vidjeti od mene. Vidjet ću kolka je kazna ako bude nešto bijesno iznad 1000kn bez mogućnosti na rate i prepolavljanja kazne neću niti prepisivati sa sebe išta nego nek si odu sami po tu moju imovinu koja naravno neće biti kod mene nego rađe bum u savu bacio sve nego lopovima dao.
Protiv lopova sa lopovlukom eto to je ono kako se treba tretirati ovu državu. Krast di se stigne jer ti najmanje najebu ali i ako najebu imaju ćime platiti.

--- Kraj citata ---

kuzimo mi svi tebe da je glupo da ti naplate kaznu 2 godine kasnije jer su spori ali zakon je na njihovoj strani i mos se ti je**t.

znam da ti je lova preko studet servisa ali onmi vide da je na tvoje ime na taj i taj racun sjelo toliko i toliko novaca. inace bi im svaki student rekao nemam novaca a zapravo je zaradio negdje i ima. nisu bas tako bedasti.

dat ce ti na rate sigurno da platis jer si student, moli, placi, kukaj da bude sto niza kazna. ako i to nemislis placati onda se raspitaj kod odvjetnika na sto ce ti to sve utjecati i sto ti dalje mogu napraviti. 

faks placas?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju