Općenito > Propisi
Poziv na Sud - zastara
Fast Nrg:
Ja im nebi dal ni 500kn sam zato jer dve godine nisu nis poduzeli
JosipMarijanovic:
--- Citat: Fast Nrg - 12 Studeni, 2015, 11:55:34 ---Ja im nebi dal ni 500kn sam zato jer dve godine nisu nis poduzeli
--- Kraj citata ---
i tu si u pravu. ako oni radi svoje lose produktivnosti nisu nista napravili 2,3 god ili vise ne zasluzuju lipe da im se da. ali ocito su ga bacili u blokadu kad mu nedaju regati vozilo. a iz blokade nije jednostavno za izaci. on je bilo kad od zadnje rege koji je imao prije god dana mogao biti stavljen u blokadu a to je skuzio sad prilikom ove rege. ako su pred istek druge godine( 21.5 2015) stavili blokadu a uspio ga je regati u 11.mj 2014 i rega mu je vrijedila sad do 11.mj 2015, znaci da su u manjem roku od 2 godine poduzeli nesto i neide zastara. a cudno je da nije dobio papire doma sa suda. jedino ako ima drugo mjesto boravista.
Corector:
Suhi ak ti je to prvi put na sudu, postoji mogucnost da ces morati platiti dosta manje, mislim da sam ja platio 1/3 i jos mi je to podijelila na mjesecne rate. Svjesno sam uletio u jednosmjernu ulicu s autom, u koju svi uletavaju iz svima poznatih razloga tako da nisam imao sanse ne platiti bas nista.
To je bilo pretprosle godine.
A prosle sam trebao popusiti 7300kn zbog nereganog skutera, neosiguranog, i neimanja vozacke i prometne. Dok sam podesavao blokadu par ulica od doma. Drugi dan sam regao skuter. A uspio sam se izvuci sa 0kn uz pomoc dobre zalbe, i odredjenih rizika.
JosipMarijanovic:
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2015, 11:50:45 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Studeni, 2015, 11:45:30 ---
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2015, 11:41:47 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Studeni, 2015, 11:38:40 ---
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2015, 11:30:22 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Studeni, 2015, 11:22:19 ---
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2015, 10:01:31 ---Ti si bas pametan.
--- Kraj citata ---
samo kad mislis da se mozes samo tako izvuci od kazne...
--- Kraj citata ---
Svakom loncu poklopac. I na riječima jak a iskustvo 0.
--- Kraj citata ---
iskustvo u cemu? kaznama? dabog da nitko sa foruma neimao takvog iskustva nikada u zivotu. ali jel tebi logicno da zaradis kaznu i onda velis ja nemam novaca i tebi ce to drzava oprostiti? onda si ti jedinstevni slucaj
--- Kraj citata ---
Bravo
--- Kraj citata ---
mozes ti bacati svoje kul kometare koliko hoces ali da se blokade oprastaju sa "ja nemam novaca na racunu" ti i dalje ne prolazi
--- Kraj citata ---
Navedi mi iz tema di sam rekao da molim oprost od njih ? Samo sam rekao da cash neće vidjeti veći od 500kn jer više od toga nemam.
--- Kraj citata ---
nisi nigdje rekao da molis oprost ali to nisam ja ni rekao. nego se to tako kaze na sudu da ti je "oprosten" dug prema drzavi. i opet ti ponavljam da njih ne zanima sto ti velis koliko novaca imas nego ti pogledaju racune sve koji glase na tebe i sami procjene koliko je tamo love proslo i ako bude dogovora oko smanjenja kazne onda se odredi prema tome sto su vidili da si imao na racunu. npr ako su u godinu dana preko racuna obrnuo 10 000kn onda nemozes reci da nemas novaca. njih ne zanima jesi ti tih 10 000kn potrosio ili ih digao pa ih cuvas doma u kesu. a neka lova ti je prosla preko racuna sigurno jer si radio i primio si lovu od odstete za koju oni znaju
JosipMarijanovic:
--- Citat: Corector - 12 Studeni, 2015, 12:09:23 ---Suhi ak ti je to prvi put na sudu, postoji mogucnost da ces morati platiti dosta manje, mislim da sam ja platio 1/3 i jos mi je to podijelila na mjesecne rate. Svjesno sam uletio u jednosmjernu ulicu s autom, u koju svi uletavaju iz svima poznatih razloga tako da nisam imao sanse ne platiti bas nista.
To je bilo pretprosle godine.
A prosle sam trebao popusiti 7300kn zbog nereganog skutera, neosiguranog, i neimanja vozacke i prometne. Dok sam podesavao blokadu par ulica od doma. Drugi dan sam regao skuter. A uspio sam se izvuci sa 0kn uz pomoc dobre zalbe, i odredjenih rizika.
--- Kraj citata ---
upravo tako kako si i napisao, mogu mu smanjiti ali nesto ce sigurno morati platiti. ako je prekraj tezak 7000kn tesko da ce biti za platiti manje od 1000kn.
jesu te na sudu pitali jel imas ili nemas novaca? i kako ih trosis ili ne trosis?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju