Foliju sam uzeo na ebay-u, a na skuteru je neka dva mjeseca, tako da neznam kakva ce bit nakon godinu dana. Na proslom skuteru imao onu mat 3d i nakon godinu dana bila je ko nova, nigdje nije popucala, a na netu sam cito da je bitno kod stavljanja pazit da se nerastegne previs(oko 20% najvise) i da se nepretjeruje sa zagrijavanjem.
Sto se osvrta na skuter tice, ja sam prezadovoljan. U gradu troši malo manje od 4L, a na otvorenoj cesti oko 3L. Bio sam ljetos do Kupresa u BiH(nekih 350 km ima do tamo) i bio sam uvjeren da ce bit jako neudobno, a nakraju je ispalo da mi vise dupe utrne u autu nego na skuteru. Plastike jesu nekvalitetne, ali samo one hrapave s "unutarnje" strane, jako su mekane i noktom se moze pisat po njima. Uz to mali vizir ispred satova dosta vibrira u leru i isto vrijedi za tu plastiku na koju sam stavljao karbon.
Nekih drugih zamjerki nemam, jedino mi je u pocetku znalo curit gorivo iz rezervara kad ga napunim do vrha, pa sam poskidao plastike i ispalo je da curi na brtvi senzora razine goriva, nju sam ocistio, namazo nekom diht maso i od onda vise ne curi.