Ostalo > Motocikli
Moja Yamaha MT-07
Valter:
Mislim da taj motor nije nimalo nesposoban ovako s blokadom. Sasvim dobro se možeš voziti s njime. Novi je, pa ionako ne želiš frljiti koliko ide. Malo ga treba razraditi. Za to treba kilometara za odvoziti. Trebaš i sebe razraditi. Nije baš slično kao skuter od 50ccm. Bez obzira kako je turpijan. Budi strpljiv. Zbog sebe i zbog motora.
Kada dođe vrijeme to se lako napravi. Niti legaliziranje nije neki problem.
Meni je Škoda bila elektronski zaštopana prvih 35000 km. Da je ne zakoljem prije vremena. Jedino što je to bilo loše za voziti. Barem meni. Nije mi se svidjela slika snage i okretnog momenta. Ovo mi se čini kao puno bolje rješenje. Okretni moment je tamo gdje treba biti a ne na previsokim okretajima.
roc:
S tom blokadom bi taj motor trebao potegnut oko 170km/h, što
je pristojna brzina ;D
Mojpesek:
Pitanje za Valtera..kakvu ti to skodu vozis da se 35000 razradivala i kakvu blokadu je imala tj kako si je maknuo..hvala i pozdrav
TomoRI:
Motor se razrađuje prvih 1000km, znači lagana vožnja do 5-5,5t okretaja. Prednost ovog motora je moment, kojeg ima u svim režimima rada pa mi takva vožnja nije problem. Blokadu ne mislim skidati kao što sam rekao dok je garancija, a garancija je 3 godine. Nije ovo 50ccm pa da ti fali. I Rs mi ima 33ks pa se nemože nikako usporediti s ovih 35kW (bez veze je to uspoređivati) jer je razlika ogromna od samog starta.
Prvo svega trebam se naviknuti na motor, tu je opušteni položaj dok na rs-u Rijeka-Senj u Senju moram uzeti pauzu za tankanje, cca 5 min i budeš drven cijeli dan nakon vožnje.
Valter:
--- Citat: Mojpesek - 11 Studeni, 2015, 19:27:38 ---Pitanje za Valtera..kakvu ti to skodu vozis da se 35000 razradivala i kakvu blokadu je imala tj kako si je maknuo..hvala i pozdrav
--- Kraj citata ---
Normalnu. Većina ljudi ne osjeti nikakav manjak snage jer su Škodu kupili nakon starog i slabijeg auta. Ja sam usporedo vozio i Mazdu koja je na papiru bila slabiji auto ali je okretni moment bio niže pa je slika izgledala puno bolje i dojam je bio da je je jača. Nekoliko jednostavnih testova je pokazalo kako ne umišljam.
Na svakih 5000 km je sama od sebe postala bolja i bolja. I to baš na 5000 km a ne da je vremenom bila bolja. Dakle, elektronika je određivala režim rada. Nisam ništa napravio. Sama je to odradila. Sada je to sasvim pristojan auto kojeg je gušt voziti u onim rijetkim trenucima kada sam sam u njoj i na dobroj cesti.
Znam da je to stvar koju većina neće osjetiti, ali ja imam to prokletstvo da svašta vidim na vozilu. Recimo, skretanje u desno. Radije bi da nemam tu moć osjeta. Vozio bi Alfu i bilo bi mi super.
A da se vratim na motor u naslovu. Zanima me udobnost tog MT-07. Lijep je, valjda ima i ponešto snage, ali udobnost mi je presudna kod toga, kao i ciklistika.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju