Ostalo > Motocikli
Moja Yamaha MT-07
TomoRI:
O udobnosti i ciklistici ti ne mogu ništa konkretno reći jer nisam još ni vozio kako treba. Danas je kupljena cerada i motor je pokriven. Evo još jedna zanimljivost, potrošnja po kompjuteru (110km ukupno)
Mojpesek:
Valter mislio sam koji motor imas u skodi,ja sam dosad kupio 2 auta prvi seat 1.4 75 ks obican ,a drugi seat 1.2 tsi 86 ks turbobenzinac i oba nova i nikad to nisam primjetio i upoce cuo od nekoga o tome..jasno da se svaki novi motor mora paziti i ne forsirati do 1500 km tako pise u manualu a i dalje do barem 10000 da to fino sjedne....pozdrav
Corector:
Eh, zguzvanu ceradu na tako lijep motor :icon_biggrin:
TomoRI:
Tek je bila izvađena iz kutije, zato je takva. Danas je valjda ravnija ;D
Valter:
--- Citat: Mojpesek - 12 Studeni, 2015, 17:04:26 ---Valter mislio sam koji motor imas u skodi,ja sam dosad kupio 2 auta prvi seat 1.4 75 ks obican ,a drugi seat 1.2 tsi 86 ks turbobenzinac i oba nova i nikad to nisam primjetio i upoce cuo od nekoga o tome..jasno da se svaki novi motor mora paziti i ne forsirati do 1500 km tako pise u manualu a i dalje do barem 10000 da to fino sjedne....pozdrav
--- Kraj citata ---
1.9 TDI PD točnije BXE motor. Nije stvar u paženju nego motor ne da nigdje iz niskih okretaja jer nema okretnog momenta na 1900 okretaja nego tek na 2800. U stvari nije dao. Tek na 30000 je dao a na 35000 je vidno počeo trošiti manje. I to nekih 0,5-1 l na 100 km. Sada potegne od lera, a na 2800 okretaja čupa asfalt. Malo mu je fitnes pomogao od poznatog fitnes trenera za tu vrstu motora.
--- Citat: Corector - 12 Studeni, 2015, 17:42:44 ---Eh, zguzvanu ceradu na tako lijep motor :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Staviti ceradu (pa makar i speglanu) na novi motor. FUUUUJ.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju